Extra Nab ^_^

• Креатор на темата Креатор на темата RepeatThis
  • Време на започнување Време на започнување

Нема врска, навистина. Има премногу идиоти што расипуваат игра, ама се сомневам дека ги има нешто помалку на b-net. Во High Level собите сепак има јаки игри. Башка тоа на Garena мислам дека далеку подобри играчи одколку на b-net.

+ мора да се спомни тоа дека одкако воведоа Ladder се замина УПМ. Никој не гледа забава... срање :tapp:

Хостов дефинитивно е некој новајлија на гарена :):) Друго неможе да биде или пак евентуално ако бил начукан ко клен :):)

Хостов дефинитивно е некој новајлија на гарена :):) Друго неможе да биде или пак евентуално ако бил начукан ко клен :):)

или нешто сосема друго го фатило пролет па неможел да издржи :P и направил несакана глупост :)

Нема врска, навистина. Има премногу идиоти што расипуваат игра, ама се сомневам дека ги има нешто помалку на b-net. Во High Level собите сепак има јаки игри. Башка тоа на Garena мислам дека далеку подобри играчи одколку на b-net.

+ мора да се спомни тоа дека одкако воведоа Ladder се замина УПМ. Никој не гледа забава... срање :tapp:
Disagree. Пуб игрите на бнет/норт/еуро.. етц се со далеку поголем квалитет од пуб игрите на гарена ( се разбира доколку не флезеш у некоја игра dota-apem for noobs, brasil )

Disagree. Пуб игрите на бнет/норт/еуро.. етц се со далеку поголем квалитет од пуб игрите на гарена ( се разбира доколку не флезеш у некоја игра dota-apem for noobs, brasil )

Можда, неам играно на b-net 3 години :)

Јас играм на ГГ веќе 1 месец и со сигурност тврдим дека поголеми ботови има на ГГ отколку на Бнет ама помалце лаг. На бнет се нанервирав што ме банираа поради тоа што мислеа дека користим диск хак а не знаат каков е интернетот во Македонија а баш имав 150 wins со Undead :(

Кој те банираше, FlameSeeker ? Можеби можам да направам нешто :)

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Најак хахаха прејак :)

можи се збунал бе мислел како на б нет е :pos2:

И на бнет, ако е тој хост, и никој од играчите кој е у играта не може да хостира, сите добиваат дисконект.

И на бнет, ако е тој хост, и никој од играчите кој е у играта не може да хостира, сите добиваат дисконект.

Да да знам дека е така :)
сепак е најако батетот

Или исто еден пред месец така нешто беше

ги купваше рецептите и прашваше оти не му давале ништо , мислеше дека ајтеми се :pos2::pos2::pos2:

цар

Една ретарда исто ко овој над мојот пост, си купил рецепт за радианс на 5 лвл и оди да се тепа со ахе ( беше гондар мислам или мортред, херој со 500 хп :) ), ахето се заврте еднаш, криповите го удрија 3-4 пати, му фрли улти и го утепа, батето излезе оти играта му била багирана и радиансот не му даваш демиџ и не правел демиџ у 500 аое како што требало..

А мене пак неколку пати ми се има десено да играм 1в1 и хостот да ливне а јас да продолжам со игра:lud:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Најак хахаха прејак :)

можи се збунал бе мислел како на б нет е :pos2:
Најверојатно :D Нема друга логига зошто некој би се изглупирал толку тешко :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom