Достоинство за пушачите! Забраните стануваат дискриминација!

Дали се врши дискриминација кон пушачите?

• Вкупно гласачи
    288
  • Гласањето е завршено на .
Добра ти е идејата, ама не се согласувам јас.

Јас давам друг предлог амандман. Го ставам амандманот на гласање, ве молам кој е за да крене рака, 62 пратеници гласаа за. Амандманот за промени на законот за пушење е прифатен. Фала и пријатно.
Епа нека пуат тие 62ца дома а народот ќе си пуши кај сака.Или кај тој шо им рекол да крена рака нека идат.
имам и друго друштво де... таму никој не е пушач, ама намерно го потенцирав ова... за да се вклопи со тоа што збориме
А ти шо се буниш? Ти си имал избор конепушач.Ако ти смета задимена просторија нема да идеш и готоо или ќе си искочиш со непушачи или ќе седнеш у просторијата за неушачи.Сега се скраува право да си запалам цигара надвор од дома.да си прашам таквото.

Ама ајде што се инатиме овде цело време, нема врска, туку, дали ја видовте сликата постирана на една од предходните страници? Гарант сте ја виделе. Епа што сме ние граѓаните? Малоумни, ненормални, кретени? За што не мислат оние кои треба да се грижат за нас? Оваа ситуација стана веќе траги-комична. Беше сериозна ама веќе не е.Судејќи по сликата, се разбира...
Па се гришат бе луд!!! Не ни даваат да пушиме глеаш:pos2::pos2:
Ебате тоа позицииите....

Хехехе....деца убај, ми се попцуле.
Немојте само многу да се напушавате. Океј? Океј.

Абе ние барем пушиме цигари....Поздрви го гујо:helou:
На тие што пушат друго..сегде им е дозволено...нема дискриминација...дури и се гордеат со таквото пушење...што повеќе испушени што подобро:pos2:

Ај може ќе се откажеме од цигариве.Само дај кажи ни ти прво како се откажа од интелекот,можда ќе бидеш малце корисен.

Де бе, Синдикат се заебават фкрај од прееска, а вие сте земале дисертација докторска да браните на темава :)))

Запали таму и уживај.

Де бе, Синдикат се заебават фкрај од прееска, а вие сте земале дисертација докторска да браните на темава :)))

Запали таму и уживај.

Abe ovoa diskriminacijata na "GNEV" ne tera so da praat lugeto i ednite i drugite oni ne se krivi nekoj drug e :toe:

Запали таму и уживај.

Па и јас се заебавам. И ќе си запалам една, форес ми се напрај од ко пишам на ова темата 4 цигари испушив, то за мене е многу.

Плус можам ако сакам и во кафич да одам да запалам цигара, и ќе плукнам по пато 10 пати и отпушоко на улица ќе го фрлам и ко ќе ми прдни во теко на дено ќе си купам алкохол. :baeh::baeh::baeh:

Наскоро следат нови моменти со законот за кафепијачите,оти кафето било на позиција број 4 според зависноста од одреден производ.Кафеаните ќе мораат да плаќаат поголем данок,особено затоа што во оваа влада сега открија топла вод дека всушност колем број угостителски објекти низ земјава заработуваат по 100 000 евра годишно само од продажба на кафе,а не плаќаат ни денар данок,или си го враќаат назад доколку го пријават.:toe:

На тие што пушат друго..сегде им е дозволено...нема дискриминација...дури и се гордеат со таквото пушење...што повеќе испушени што подобро:pos2:
Не знам дали пушат на улица...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom