- Член од
- 3 декември 2007
- Мислења
- 3.718
- Поени од реакции
- 772
До сега, законот предвидуваше просторија за пушачите (која патем, беше не заградена со ѕид, туку со слоеви чад) . Но! Тоа не е пропуст на пушачите туку на неодговорните и циции од газди на локалите (што не им се даа 100 евра за малтер и заградување на просторијата за пушачи), како и на слабата, мизерна, слепа и незаинтересирана контрола на Владата. Што не отидат да казнат таму кај што нема посебни простории по кафулињата? Е не братче! Полесно е да се удри по овој индивидуалецов, овој пушачов, овој серискиот убица ,што му текнало да пуши тука у јавност, да ни ја труе нацијата... Молим те! Патетика. И не, од сега па натаму, нема да има просторија за таквите ко мене, ние ќе можеме да седиме и дома да си пушиме, слично на шверцерите на оружје и дрога кои исто така седат дома и си ја чуваат робата. За нас магарешка клупа, десет стапа, куршум у чело, концесија за самоубиство, јасно! :uvo:Ма каква дискриминација, зарем не беше досега дискриминиација за непушачите полна кафана со чад од туѓи цигари. Законот предвидува простор во кој пушачитет можат да пушат.
п.с. колку да се знае јас сум непушач
* * *
Borg Drone, да ми наброиш листа на производи кои денес не се извештачени, покрај сета генетска модификација на храна. Па после ќе збориме за кафето и цигарите. Една јабука не можеш да изедеш од што е препуна пестициди!