Гробар Мкд
Не дамо Титулу !!!
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 5.335
- Поени од реакции
- 1.442
abe od koga ovia skopjanite tolku bistri stanale???:pos2:
eee abe ajde ubavo pocnavme so muabet ne pocnuvajte pak ajde pozz
abe od koga ovia skopjanite tolku bistri stanale???:pos2:
upravosi taka eeee abe ajde ubavo pocnavme so muabet ne pocnuvajte pak ajde pozz
Ај види што пишал на темите па после кажи ми кој е у право...Не глеаш дека е детиште некое што се радува дека му стаиле нет дома ...Па и оној Миле ѓаолон што е од кај него глеа дека е детиште и дека лупа глупости кај стигне....Негов проблем кај пишал ти неможеш да му забраниш. Кај сака ќе си пишува и по пола збор ако треба. Него проблемот е да не провоцира
ja kaj sakam tamu ke pisuvam
Ај види што пишал на темите па после кажи ми кој е у право...Не глеаш дека е детиште некое што се радува дека му стаиле нет дома ...Па и оној Миле ѓаолон што е од кај него глеа дека е детиште и дека лупа глупости кај стигне....
Ок човек, не ти забранува никој да пишуваш али дај нека биде конструктивно и нека биде нешо у врска со баскет а не дека Реал биле пички...
Sto pa sega ja kriv......kade imam napisano nekoj post so glupa i ozbilna sodrzina ajde mi kazi....sekogas zboruvam realno i nekoj pat pisam nekoj post ama toa e oti se zezam.....znaeme deka samo ti pisuvas mn jaki postovi.....ke dobies 10000 evra nagrada aj pozz i ne provociraj veke
:pos2::pos2::pos2:Оф мајко мила, дај читајте до крај тоа што е напишано пошо мислам дека е јасно...
Ја викам дека и ти застана на страна спротивна од Архангел4е во поглед на пишуење глупости по поедини теми од под-форумот...
Уште нешто нејасно има ????
Оф мајко мила, дај читајте до крај тоа што е напишано пошо мислам дека е јасно...
Ја викам дека и ти застана на страна спротивна од Архангел4е во поглед на пишуење глупости по поедини теми од под-форумот...
Уште нешто нејасно има ????
Марко кој си ти бе? Зашо ги рчкаш ? Што ти згрешиле бе нивни проблем е пак ке ти кажам!остај ги на мираАј види што пишал на темите па после кажи ми кој е у право...Не глеаш дека е детиште некое што се радува дека му стаиле нет дома ...Па и оној Миле ѓаолон што е од кај него глеа дека е детиште и дека лупа глупости кај стигне....
taka e:wink:OVCE POLE AND OVCARI THE BEST-FUCK THE REST!!!!!!!!!!!!!
ne ovoj ziko mi ide na zivciод кај знаеш ти бе за кога се договарале да идат??може за нова година мислат да идат. крај краева што те боли цефка тебе дали отишле,глеј си ти да излезеш од таа твоја битола еднаш,за скопјани немај гајле
so be jas ic ne provocirav ti i ovaj gupskio pocnavte
jas prasav dali dojdoja skopjanite sv nikole
taka e koj e toj marko da kazuva koj so napisal i neka ne se mesa vo nas fanklub pozzМарко кој си ти бе? Зашо ги рчкаш ? Што ти згрешиле бе нивни проблем е пак ке ти кажам!остај ги на мира