СрбоЛегенда
Сами против свих
- Член од
- 24 декември 2008
- Мислења
- 2.694
- Поени од реакции
- 123
Секако дека нема сарказми,Косово е независна држава веќе 1 година.
Дефинирај независна земја :wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секако дека нема сарказми,Косово е независна држава веќе 1 година.
Vo "srpskata" pokraina veke nekolku nedeli ne moze da vleze nieden sluzbenik na Rep. Srbija , bez da barat dozvola od organite na Rep. Kosova.:baeh:
ahahahaha
Inaku vo Kosovo veke srbite si umiraat , gi ima okolu 90.000 , od koi natalitetot im e mnogu mal , i zaguseni se od kriminalot , so koj se zanimavaat.
Omileni emisii vo srpskite televizii , mi se emisiite za srbite koi ziveat vo enklavite , majstori se za KUKANJE , leleee sineee ne mozeme da ziveeme , jako je tesko , ovie enkavi se najgolemite starecki domovi , odnosno sela.
Srpskoj delegaciji sprečen ulazak na Kosovo
Delegaciju koju je predvodio pomoćnik ministra za Kosovo i Metohiju Bojan Anđelković Kosovska policija sprečila da ode u posetu povratničkim selima Ljug i Drsnik, a portparol Vlade Kosova izjavio da zvaničnicima drugih država ni ubuduće neće biti dozvoljen ulazak ukoliko u Ministarstvu spoljnih poslova nije ranije predat zahtev za odobrenje te posete.
Тоа беше наплатен пункт на патот... на патарина си поминал, а ти мислеше дека е царина и граница.Мене зошо не ме сопреа?Ни пасош ни виза ни ништо си влегов во своја земја.:helou:
Тоа беше наплатен пункт на патот... на патарина си поминал, а ти мислеше дека е царина и граница.
За убаво или за лошо,Косово е почти затворена книга.Интересно може да стане ако мисиjaта на ЕУ си иде скоро,интересно може да стане ако реши да се подели Косово,али сега во близка иднина-трудно.
Поинтересното е дали така ке заврши разпадането на Jгославиja или можем да очекуваме уште?! Ке поживееме,ке видиме.
За темата. Единствено ако руската армија(бидејќи е светска сила нели) направи уџум на Косово може да бидне војна и тоа трета светска инаку немајте гајле безбедноста во Косово е на високо ниво и нема ников ризик за какво било безредие а камоли војна.
Ако бидеме честни,Косово е последно помалце от 100 години во рацете на србите и те го загубиха.Тоа нема теорија да се случи,Руска армија на дојде на Косово како помош на Србите.Косово е отидено и нема назад.Затоа Србија наместо да пати по Косово,треба да се фокусира на евроинтеграциите.Инаку не ми е криво за Косово,жал ми е за Србите кои живеат таму.Сепак историски гледано Косово е српско.
Тоа нема теорија да се случи,Руска армија на дојде на Косово како помош на Србите.Косово е отидено и нема назад.Затоа Србија наместо да пати по Косово,треба да се фокусира на евроинтеграциите.Инаку не ми е криво за Косово,жал ми е за Србите кои живеат таму.Сепак историски гледано Косово е српско.
Косово било српско и ќе биде. Само незнам Србиве што чекаат, чисти таму све и врати си го назад. Русија е со нив, не треба да се плашат од никого.
Пад поглавника Тадиќа се чека.:wink: