Нова војна на Косово, реалност или фикција ?

epa toa de ne razbiraat uste se vo film...rusija ovaj rusija onaj..T**I im go tamu i gotovo..

politickata realnost e taa bilo im se dopagala na nekoi bilo ne ama taa E
но мора бе човек така рационално како што ти размислуваш така и албанците кај нас .....а не да се палат на поделба....на Македонија и јас сум реален реално согледувам
во Косово 1981 попис 1 226 736 албанци 209 498 срби ова го напишав од геогравски атлас кој го имам дома атласот е од 1983 нормално е во косово албанците да бараат држава косово беше покраина!!!!!!!
Македонија е држава без покраини и афтономии нема шо да бараат Албанците кај нас имат исти права со Македонците :toe:

но мора бе човек така рационално како што ти размислуваш така и албанците кај нас .....а не да се палат на поделба....на Македонија и јас сум реален реално согледувам
во Косово 1981 попис 1 226 736 албанци 209 498 срби ова го напишав од геогравски атлас кој го имам дома атласот е од 1983 нормално е во косово албанците да бараат држава косово беше покраина!!!!!!!
Македонија е држава без покраини и афтономии нема шо да бараат Албанците кај нас имат исти права со Македонците :toe:
nekoj ne prifaka:toe:

Косово е откупено од Србија. За него Србите добија иљадници тони осиромашен ураниум. Тоа беше само бизнис.

e ne imame isti prava!!:nesum:

Kosovo e zavrsena rabota i srbite toa go znaat samo ne znam zosto uste nekoj se rasprava za Kosovo.

Секако дека нема сарказми,Косово е независна држава веќе 1 година.

:lud::pos: Нема што да се расправа за Српската покраина Косово и Метохија.:helou:

Vo "srpskata" pokraina veke nekolku nedeli ne moze da vleze nieden sluzbenik na Rep. Srbija , bez da barat dozvola od organite na Rep. Kosova. :):baeh:

ahahahaha

Inaku vo Kosovo veke srbite si umiraat , gi ima okolu 90.000 , od koi natalitetot im e mnogu mal , i zaguseni se od kriminalot , so koj se zanimavaat.
Omileni emisii vo srpskite televizii , mi se emisiite za srbite koi ziveat vo enklavite , majstori se za KUKANJE , leleee sineee ne mozeme da ziveeme , jako je tesko , ovie enklavi se najgolemite starecki domovi , odnosno sela.

Srpskoj delegaciji sprečen ulazak na Kosovo

Delegaciju koju je predvodio pomoćnik ministra za Kosovo i Metohiju Bojan Anđelković Kosovska policija sprečila da ode u posetu povratničkim selima Ljug i Drsnik, a portparol Vlade Kosova izjavio da zvaničnicima drugih država ni ubuduće neće biti dozvoljen ulazak ukoliko u Ministarstvu spoljnih poslova nije ranije predat zahtev za odobrenje te posete.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom