П
Паган-др
Гостин
News Flash:Осеќам имат нешто меѓу Shmekerot и Crazy in Love
Шмекерот си го има со сите форумџики
News Flash:Осеќам имат нешто меѓу Shmekerot и Crazy in Love
за жал заврши. ме дадоа.Серијава меѓу Магде и Фокси ми е поинтересана и од Касандра на времето.
OMG,OMG Викторгг и Foxy се скљафтале!!Holland Holland... who says we didnt? :wink:
јас викам гледаш на јогурт. само малку закасни со предвидувањето...OMG,OMG Викторгг и Foxy се скљафтале!!
Значи како ме бива...се погодувам...
Златна, ти тешки врати се од странство... може да преговараме за да се направи алијанса... па да го прошириме пактот, па да направиме и посериозни контакти за продлабочување на бизнисот. Зборам се` ова во сексуална конотација нели... :wink:OMG,OMG Викторгг и Foxy се скљафтале!!
Значи како ме бива...се погодувам...
знам ја која е ...(една убава девојка) али не кажувам :icon_bigg:icon_bigg[zEUs];2182545 напиша:Ја и ...:raz: која ли беше...:wub:
а не,не,не исклучиво на кисело млеко гледање,јогурт тенка работа..јас викам гледаш на јогурт. само малку закасни со предвидувањето...
Ја на мочка гледам .. ако има заинтересирани : gledamnamocka@home.comа не,не,не исклучиво на кисело млеко гледање,јогурт тенка работа..
Златен,ќе се вратам јас,ама некако ми изгледа како да сакаш да ме искористиш,да заработиш на мој грб:nesvest:Златна, ти тешки врати се од странство... може да преговараме за да се направи алијанса... па да го прошириме пактот, па да направиме и посериозни контакти за продлабочување на бизнисот. Зборам се` ова во сексуална конотација нели... :wink:
Фала друже за линкчево... :helou:
Aбе кажи :cry:знам ја која е ...(една убава девојка) али не кажувам :icon_bigg:icon_bigg
Si znaes ti[zEUs];2183144 напиша:Aбе кажи :cry: