M
marsovka
Гостин
пффффф не го понижувај девојчето тој и е испод ниво јас би суисајд и волк2234 а за ада и го ставам амнесиак и онака се меркааат...да биде фер борбата ...Suicide messiah i Ada = krv do kolena!
пффффф не го понижувај девојчето тој и е испод ниво јас би суисајд и волк2234 а за ада и го ставам амнесиак и онака се меркааат...да биде фер борбата ...Suicide messiah i Ada = krv do kolena!
Датумот и саатот на кој е пишан постот на фокси нема никаква врска...морам да се пофалам и тука.
јас и магде конечно се скљафтафме!
BiG_kIsS напиша:Драгааааа,
Утре само еден час :je: :je: :je: Имаме систематски Тоа значи дека едната лектира се одложува за нареден вторник, тоа е одлично.... Тестот македонски исто се одложува за еден ден што на некој начин е одлично зашто имам повеќе време, ама па и не е пошо у четврток треба да полагам тестови, али реков не ги одложувам веќе, па што биде нека биде Филозофија незнам зашто толку ме мрзи, стварно, можеше да ми стаи 5 ако сакаше... Една реченица само не кажав! А ако сакам 5ка на крај, или барем шанси за 5ка, морам да си ја поправам оваа 4ка... Уф, ја мразам... Значи, и тоа за четврток... Ајде уште нешто да се собере Како и да е, почнав со другава лектира и заспивам на неа! Не е нешто многу досадна, али ми се спие
читајки ги секој ден во драга кајгана сваќам создадени се еден за другrossoner stefan напиша:Најмила,
Искрено многу ми фалиш...но верувај немам време да ти пишам....се утепав од учење бе па не се нормални:nesvest:
Денес добив три петки..англиски социологија и германски и сум пресрекен, дека се исплкатеше што учев толку.....утре математика ке дели тестови и многу се плашам:nesum:Тој што седеше до мене препишуваше од мене и него му го прегледала тестот и имал двојка....и сеа ако и ја имам двојка...па немоше бе двојка да имам се решив и мислам дека точно сум решил.....утре и биологија дели тестови...таму ја оплескав ама гајле ми е...најважно е ја да сум жив здрав и да ми е секогаш прав....нели?
Holland Holland... who says we didnt? :wink:викторгг и foxy
Фокси е дадена..не ја чачкајте...викторгг и foxy
извршив прељуба драга, прости ми. ме земаа, еве и кумот се јави. прости драга.Фокси е дадена..не ја чачкајте...
:ija::ija::ija::ija::ija::ija::ija:извршив прељуба драга, прости ми. ме земаа, еве и кумот се јави. прости драга.