Koлку од вас имаат профил на Facebook?

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Имам али ептен ретко се уклучувам.Некако глупаво ми е,многу просто и бело.:tapp:
Го направив најмногу поради тоа што скоро сите мои другарки имаа,па за да не штрчам и ја направив.:toe::tapp:

Имам али ептен ретко се уклучувам.Некако глупаво ми е,многу просто и бело.:tapp:
Го направив најмногу поради тоа што скоро сите мои другарки имаа,па за да не штрчам и ја направив.:toe::tapp:

Па во тоа и е убавината... просто и не многу наџиџано, а едноставно и функционално. А не како хајфајв триста анимации, срценца мрценца и разни глупости, па пола саат еден профил да ми го отвора...
Ама нормално е на 14 години да ти бидат поинтересни шаренејците од хајфајв, отколку едноставноста на фејсбук... :helou:

П.С. онтопик: имам профил...

Видете само колку членови има на групите Скопје или Македонија. 90% од луѓето што ги знам имаат профили.

Имам профил, веќе еден месец.Го направив поради покерчето - тепам време. Имам 2,5 милиониии :icon_lol:
Арно ама веќе 24 часа не можам да се логирам со мојот акаунт.
Ми вика: your account is temporarily unavailable due to site maintenance WTF ???:nesum:

Мислам подобро прашање е колку немаат :)
а за имање 90 % имаат :helou:

имам од месец март негде... една од главните причини за расипаните оцени... покрај форумов...

Имам и јас често сум онлајн :wink::)

Темава беше отворена во едно време кога ретко кој имаше профил на Фејсбук.Сега би било подобро да се смени името во "Колку од вас немаат профил на Facebook?":)

Имам facebook од пред 2 месеци и станав зависна од него :nesvest:.Прво седнување на пц одма логирање.Facebook е болест кој се шири мегу младината мегу кои сум и јас:kesa:.

Секако дека имам вистинска зараза е . :(

Имам и јас. Направив кога траеше Операција Тријумф за да бидам пријателка со студентите кога ќе излезат од куќата .:pipi: Многу често од тогаш сум на фејсбук.

top.mk многу добар сајт, од македонските социјални сајтови нема конкуренција,a некоко е многу пренатрупан, има многу функционалности но со новиот дизајн се очекува растеретување на изгледот и подобра навигација низ сајтот. Очекувајте го наскоро редизајниран top.mk

top.mk многу добар сајт, од македонските социјални сајтови нема конкуренција,a некоко е многу пренатрупан, има многу функционалности но со новиот дизајн се очекува растеретување на изгледот и подобра навигација низ сајтот. Очекувајте го наскоро редизајниран top.mk
А некој праша за ова или ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom