AtoM-AnT
Dexter
Со тоа ли ви го перат деновите мозокот во ДПМНЕ?Патетично!
Ne so Bolen Dojcin tuku so Bolen mi lezi Mile Pop Jordanov!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2::pos2::pos2::pos2:Утре сабајле
Исти се и твоите, и оние другите.
sto ne e za sdsm mora da e za dpmne
А ќе бидеш добар да кажеш во што се подобри ДПМНЕ од СДСМ на прашањето за бранителите?
Во тоа што им ја зголеми платата.Што овие твојве немаа време да го направат.А ќе бидеш добар да кажеш во што се подобри ДПМНЕ од СДСМ на прашањето за бранителите?
ако воопшто имам што да кажам, и сеуште сум на ставот дека сте во принцип исто срање со политичкиот ви противник.
А ќе бидеш добар да кажеш во што се подобри ДПМНЕ од СДСМ на прашањето за бранителите?
Не сум те помешал, типично за симпатизер или член на ДПМНЕ, тоа правењето неутрален им е ептен провидно на симпатизерите и членовите на ДПМНЕ за да може да го сокријаат.
od kogo be da se krijam
Jas sum VMRO-vec i so sega? Ni se krijam ni pizdam, za razlika od tebe!
1. Немам намера да одам во офтопик околу бранителите, си постои соодветна тема.Ако го имаш кажи го тука и сега, иако од принцип до аргумент има разлика.
Мислиш за разлика од лидерот твој?Дај боже да не се криеше Груевски.Сега ништо, СОНК ќе протестира за глупостите на истиот тој што се крие сега и ќути![]()
Значи се согласуваш дека заклучокот е еден?Тоа дека Дојчин доби нож во грб од ДПМНЕ?