Кој стои позади штрајкот на СОНК?

• Креатор на темата Креатор на темата Станоја
  • Време на започнување Време на започнување
Утре сабајле
:pos2::pos2::pos2::pos2:
Знам дека неможеш да се помириш со вистината, ама јас тука неможам да ти помогнам.
Исти се и твоите, и оние другите.
Тоа што мора да си ги браниш...тоа е твое право и твоја работа.
Инаку, по темата:
Да не си му во кожата на Дојчин...
Верувам дека мобилниот му е во штекерот нон-стоп.
Сигурно му се јавуваат едните ос пораки и закани да прекине, другите со пораки и (идни) закани да не престане...
Најверојатно затоа и се закани дека ќе штрајкува со глад. Изгледа сето малтретирање ќе сака да го ограничи на себе и врвот на синдикатот.

Со тоа ли ви го перат деновите мозокот во ДПМНЕ?Патетично!

abe kolku pati da ti kazam deka si me pomesal so nekogo,izgleda za tebe sekoj
sto ne e za sdsm mora da e za dpmne pa ima i drugi partii ima vo makedonija a i site ne se partiski gnidi na forumov

Исти се и твоите, и оние другите.

А ќе бидеш добар да кажеш во што се подобри ДПМНЕ од СДСМ на прашањето за бранителите?

sto ne e za sdsm mora da e za dpmne

Не сум те помешал, типично за симпатизер или член на ДПМНЕ, тоа правењето неутрален им е ептен провидно на симпатизерите и членовите на ДПМНЕ за да може да го сокријаат.

А ќе бидеш добар да кажеш во што се подобри ДПМНЕ од СДСМ на прашањето за бранителите?

Тоа на соодветната тема ќе ти го кажам, ако воопшто имам што да кажам, и сеуште сум на ставот дека сте во принцип исто срање со политичкиот ви противник.

Не сум те помешал, типично за симпатизер или член на ДПМНЕ, тоа правењето неутрален им е ептен провидно на симпатизерите и членовите на ДПМНЕ за да може да го сокријаат.[/QUOTE]

od kogo be da se krijam ? i zasto da se krijam....ili ti ova od licno iskustvo, oti neli ne bese srboman (a i tapija imas):kesa:
partiska gnida ni sum bil nit ce bidam:toe:

ако воопшто имам што да кажам, и сеуште сум на ставот дека сте во принцип исто срање со политичкиот ви противник.

Ако го имаш кажи го тука и сега, иако од принцип до аргумент има разлика.

Не сум те помешал, типично за симпатизер или член на ДПМНЕ, тоа правењето неутрален им е ептен провидно на симпатизерите и членовите на ДПМНЕ за да може да го сокријаат.

Jas sum VMRO-vec i so sega? Ni se krijam ni pizdam, za razlika od tebe!

od kogo be da se krijam

Како од кого?Па од Груевски

Jas sum VMRO-vec i so sega? Ni se krijam ni pizdam, za razlika od tebe!

Мислиш за разлика од лидерот твој?Дај боже да не се криеше Груевски.Сега ништо, СОНК ќе протестира за глупостите на истиот тој што се крие сега и ќути :)

Ако го имаш кажи го тука и сега, иако од принцип до аргумент има разлика.
1. Немам намера да одам во офтопик околу бранителите, си постои соодветна тема.
2. Исто така, немам намера да полемизирам со CD player ставен на repeat.
3. Принципот е општ, генерален поим, и со аргументот, како единечен поим, врска немаат, по ниеден основ.

Значи се согласуваш дека заклучокот е еден?Тоа дека Дојчин доби нож во грб од ДПМНЕ?

Кој и да стои-не го бива! Ова не личи на штрајк , а уште помалце општ и генерален... Кој учи, кој не, кој што сака кажува на телевизија , секави типчиња поставуваат за наши претставници(Типот со пусулот на телевизија, неписмениот, би му отворила цела една тема), а како и да е, ќе го јадеме ние. Не сакам да размислувам како ќе го платиме ова, али нешто ќе има, особено за матурантите... Си немаат поима овие , не се прави вака штрајк, јас да ме платат боље ќе им го организирам... мамата!

Мислиш за разлика од лидерот твој?Дај боже да не се криеше Груевски.Сега ништо, СОНК ќе протестира за глупостите на истиот тој што се крие сега и ќути :)

Liderot moj ima postaveno resoren minister, sto sekoj den go ima i na pres, i po emisii, i coekot si ja vrsi rabotata. A dojcin mene ako me prasuvas: se poremeti od koga stana pretsedatel ili sto e tamu ne znam na SONK! Nikogas nema da zaboravam kako se pojavi, so edno kafeavo palto, a sega na sekoj pres menuva marki. Situacijava ke da mi stoe na edni vreminja na roleksi i kufercinja.... mozebi gresam, ama ne mi stoe taka! A da ne zboram za toa kolku deca trpat zaradi negovite 2000 ili pomalku povisica, abe maksimalni pedagozi, sto da kazam :toe:

Значи се согласуваш дека заклучокот е еден?Тоа дека Дојчин доби нож во грб од ДПМНЕ?

Од кои премиси го извлече таквиот заклучок?
Јас заклучив сосем друго.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom