Скопски фестивал 2009 - одбери го твојот победник (анкета)

Победник на Евросонг!

• Сленг – Генгста оро

Гласови: 127 48,3%
  • Ристо Самарџиев feat. Зоран Џорлев – 103 бели лебеди

Гласови: 14 5,3%
  • Next Time - Нешто што ќе остане

Гласови: 29 11,0%
  • Проект Македонија – Помалку наивно

Гласови: 10 3,8%
  • Рок Агресори - Динг донг

Гласови: 20 7,6%
  • Даниел – Сила на љубовта

Гласови: 2 0,8%
  • Александар Белов - Застани

Гласови: 9 3,4%
  • Костадин Папа – За неа постојам

Гласови: 3 1,1%
  • Влатко Лозаноски - Блиску до мене

Гласови: 20 7,6%
  • Верче Пандиловска – Северно од мене, јужно од тебе

Гласови: 0 0,0%
  • Браво Бенд - Девојко

Гласови: 2 0,8%
  • Влатко Илиевски - Најбогат на свет

Гласови: 13 4,9%
  • Калиопи & Наум - Рум дум дум

Гласови: 12 4,6%
  • Кристијан - Нема да зборам

Гласови: 1 0,4%
  • Дејан Трифуновски - Љубовта доаѓа

Гласови: 0 0,0%
  • Андријана Јаневска – Дрво без корен

Гласови: 1 0,4%

• Вкупно гласачи
    263
Статус
Затворена за нови мислења.
Најдоби?? Далеку од најдобри. Какови вокали само, не можат да си ја испејат слободно. Атекстот?? Што е со него, каков е?? Што е мотивот?Но идејата е онака ОК.
ВЛАТКО ЗАСЛУЖУВА ДА ПОБЕДИ

Веќе доста ми е од вокали, текстови, идеи и разни дрндупки кога веќе видовме каква е Евровизија. А на Верка Сердучка каков беше текстот кажи ми?

Информативно, голем поздрав до сите форумџии од групата Сленг. Се чув со момците, им кажав дека сме задоволни од настапот и баш беа среќни :)

Жирито е исто ко и минатите денови, па знаете што да очекуваме. Нив им е важно "дека журка напрајфме и дек публиката е задоволна. Поздрав за цел форум" (цитат).

И така.

Најдоби?? Далеку од најдобри. Какови вокали само, не можат да си ја испејат слободно. Атекстот?? Што е со него, каков е?? Што е мотивот?Но идејата е онака ОК.
Ти душиче уште не сфати каква песна се бара за Евросонг и каква песна ние треба да испратиме во Москва.

Информативно, голем поздрав до сите форумџии од групата Сленг. Се чув со момците, им кажав дека сме задоволни од настапот и баш беа среќни :)

Жирито е исто ко и минатите денови, па знаете што да очекуваме. Нив им е важно "дека журка напрајфме и дек публиката е задоволна. Поздрав за цел форум" (цитат).

И така.
Гуле го рече ова? Или Пшено:pos:

:) Ај кога баш Влатко го спомна...

Кога сум со тебе
ти си дел од мене
немам ништо
а имам се.

Есењин, јеботе :)

И така.

Ај бе УПМ више нели секој ден различно жири?
Инаку голема подршка за Сленг. :)

Текстот не можат да го сфатат оние за кои е наменет.

Искрено ми е жал доколку ти се вбројуваш во нив :smir:

Влатко ако иде се знае што ке му се деси. Пораз со 0 поени. Не се бара тоа на Евровизија.

Фраеров прво да престане да го имитира Тоше па после да правиме муабет ако добие глас од публика ги наоѓам тие што гласале за него и им одам дома со безбол палка жирито ќе го поштедам зашто си кажаа сами :toe:

И така.
Од Универзална за Кајгана, Серпико Пиштолова :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom