Скопски фестивал 2009 - одбери го твојот победник (анкета)

Победник на Евросонг!

• Сленг – Генгста оро

Гласови: 127 48,3%
  • Ристо Самарџиев feat. Зоран Џорлев – 103 бели лебеди

Гласови: 14 5,3%
  • Next Time - Нешто што ќе остане

Гласови: 29 11,0%
  • Проект Македонија – Помалку наивно

Гласови: 10 3,8%
  • Рок Агресори - Динг донг

Гласови: 20 7,6%
  • Даниел – Сила на љубовта

Гласови: 2 0,8%
  • Александар Белов - Застани

Гласови: 9 3,4%
  • Костадин Папа – За неа постојам

Гласови: 3 1,1%
  • Влатко Лозаноски - Блиску до мене

Гласови: 20 7,6%
  • Верче Пандиловска – Северно од мене, јужно од тебе

Гласови: 0 0,0%
  • Браво Бенд - Девојко

Гласови: 2 0,8%
  • Влатко Илиевски - Најбогат на свет

Гласови: 13 4,9%
  • Калиопи & Наум - Рум дум дум

Гласови: 12 4,6%
  • Кристијан - Нема да зборам

Гласови: 1 0,4%
  • Дејан Трифуновски - Љубовта доаѓа

Гласови: 0 0,0%
  • Андријана Јаневска – Дрво без корен

Гласови: 1 0,4%

• Вкупно гласачи
    263
Статус
Затворена за нови мислења.
Можда им се јавиле ги искарале и сеа ке гласаат за неа.ПРИТИСОК.

Фраеров прво да престане да го имитира Тоше па после да правиме муабет ако добие глас од публика ги наоѓам тие што гласале за него и им одам дома со безбол палка жирито ќе го поштедам зашто си кажаа сами :toe:

Ми се гади од вакви мислења. Ај слушни прво како пее дечкото, па потоа коментирај. Во моментов е најдобар машки глас на нашата музичка сцена и ако немаш приметено, се обидува да не личи на него. Аман веќе со споредби. Оставете го Тоше. Тој е еден и единствен! И да сака некој не може да биде Тоше.

Фраеров прво да престане да го имитира Тоше па после да правиме муабет ако добие глас од публика ги наоѓам тие што гласале за него и им одам дома со безбол палка жирито ќе го поштедам зашто си кажаа сами :toe:

Aбеее ај сите го имитираат Тоше според вас.Марјан Стојановски до Влатко Л. Дунимагоски Јане, ај на тие да им јадете али дека овој го имитирал Тоше...абе ај доста една фраза ќе научите и све тоа го зборите.

Го имитира Тоше..

Aбеее ај сите го имитираат Тоше според вас.Марјан Стојановски до Влатко Л. Дунимагоски Јане, ај на тие да им јадете али дека овој го имитирал Тоше...абе ај доста една фраза ќе научите и све тоа го зборите.

Го имитира Тоше..
еј се згазив кога го видов овој Дувнимагловски јане!

Ајде сега да ги гледаме Каљопи и Наум како собираат 12-ки од колегите на Кире Костов. :tapp:

Ми се гади од вакви мислења. Ај слушни прво како пее дечкото, па потоа коментирај. Во моментов е најдобар машки глас на нашата музичка сцена и ако немаш приметено, се обидува да не личи на него. Аман веќе со споредби. Оставете го Тоше. Тој е еден и единствен! И да сака некој не може да биде Тоше.

Мене ми се гади од безрбетници ко Влатко ај ти слушни го и види кој е во право. Што демек сега тој нешто пробува да се дистанцира ма немој јас од Марс сум падната ај не го бранете кретен е

Дали и вие го гледате Андреев позади водителката? :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom