Најлоши и најглупави филмови

Член од
26 јануари 2009
Мислења
12.008
Поени од реакции
18.813
Anchorman: The Legend of Ron Burgundy
Филмов има 7 ца што е прилично високо за комедија, ја не знам што им е на луѓево ама ова е дефинитивно најглупиот филм што сум го гледал (со исклучок на пар реплики и сцени со Стив Карел), може само Role Models да му конкурира

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
FUNNY PEOPLE

Обично Адам Сендлер игра во многу добри комедии ама филмов е..... да седам 2 и пол саати и да гледам во една точка во ѕидов дома без да мрдам..... МНОГУ поинтересно и повесело ќе си поминам.
И ќе си кренам расположение дури :)

Значи, НЕ ГО ГЛЕДАЈТЕ ама затоа ОБАВЕЗНО препорачајте го на некој ваш близок :) Јас така “убив“ неколку. Башка паднаа на финта АБЕ СО АДАМ СЕНДЛЕР Е ФИЛМОВ, ЌЕ СЕ ГАЗИШ ОД СМЕЕЊЕ....
е сеа малку (повеќе) колнење добив ама барем се смеев ЗАРАДИ ФИЛМОТ :):):)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Го гледав филмот 2012 Катаклизма вчера на Канал 5.
Посрање филм немам гледано, а сум гледал еден тон срање филмови.
Ефектите беа комедија, приказната неверојатно глупава и бесмислена а не помогна ни фактот дека филмов е тешка религиска пропаганда, во секоја втора реченица се спомнување господ или Исус, бла бла, бла бла бла.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Го гледав филмот 2012 Катаклизма вчера на Канал 5.
Посрање филм немам гледано, а сум гледал еден тон срање филмови.
Ефектите беа комедија, приказната неверојатно глупава и бесмислена а не помогна ни фактот дека филмов е тешка религиска пропаганда, во секоја втора реченица се спомнување господ или Исус, бла бла, бла бла бла.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Jоurney to the end of the night -
Еден коментар -срање.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
а што очеквите од холивуд чкљ продукција :pos: ?

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
FUNNY PEOPLE

Обично Адам Сендлер игра во многу добри комедии ама филмов е..... да седам 2 и пол саати и да гледам во една точка во ѕидов дома без да мрдам..... МНОГУ поинтересно и повесело ќе си поминам.
И ќе си кренам расположение дури :)

Значи, НЕ ГО ГЛЕДАЈТЕ ама затоа ОБАВЕЗНО препорачајте го на некој ваш близок :) Јас така “убив“ неколку. Башка паднаа на финта АБЕ СО АДАМ СЕНДЛЕР Е ФИЛМОВ, ЌЕ СЕ ГАЗИШ ОД СМЕЕЊЕ....
е сеа малку (повеќе) колнење добив ама барем се смеев ЗАРАДИ ФИЛМОТ :):):)
Да се надоврзам на твојов пост. Мене со Сендлер речиси сите филмови ми се глупави, неговиов хумор ич не го поднесувам, ако воопшто може да се нарече хумор. Затоа неговиве филмови ги ставам во графата глупави, штом видам дека он глуми во филм одма мењам канал, а не дај Боже па да симнам негов филм. Освен 50 Први Состаноци, кој е нешто во стилот ром-ком, ама не е чиста комедија, ништо со него не поднесувам.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Да се надоврзам на твојов пост. Мене со Сендлер речиси сите филмови ми се глупави, неговиов хумор ич не го поднесувам, ако воопшто може да се нарече хумор. Затоа неговиве филмови ги ставам во графата глупави, штом видам дека он глуми во филм одма мењам канал, а не дај Боже па да симнам негов филм. Освен 50 Први Состаноци, кој е нешто во стилот ром-ком, ама не е чиста комедија, ништо со него не поднесувам.
Со него добри ми се Click и The Longest Yard (имаше уште некој ама не ми текнува). А тебе чим ти е тапа...... замисли што филм е FUNNY PEOPLE :)

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.558
Поени од реакции
2.521
На Адам Сендлер и на Брендон Фрејзер врв во кариерата им е Airheads (1994). :) :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Истото. Адам Сендлер не го ни рачунам за глумец, со една иста фаца и никакви гримаси на лицето глуми во сите филмови. Премногу лежерен актер.

Да се надоврзам на темава, ми текна на еден филм што порано го форсираа на Телма, можеби и уште, појма немам.

Elvira, mistress of the dark

Tетка и на оваа Елвира ќе умре и ќе и остави наследство и после доаѓаат сплетките. Комедија хорор филм ама некако крш си е филмов, накај глупости тера. Не го рангирам во најлошите, туку во најглупавите :D Гледајте го ако сакате да се изнасмеете на глупости, како на пример од типот
Кога со цицките ќе го скине синџирот од портата :pop:
Ама сепак може да се каже дека е посмешен од на Адам Сендлер филмовите :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Кога сме кај глупави филмови (во контекстов со Адам Сендлер).Тадааам, Zohan. За волку глуп филм треба во затвор да се лежи.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.558
Поени од реакции
2.521
Истото. Адам Сендлер не го ни рачунам за глумец, со една иста фаца и никакви гримаси на лицето глуми во сите филмови. Премногу лежерен актер.
Не верувам дека има некој што го рачуна за глумец.

А Eлвира се знае зашто се гледа = (.Y.)

Kajgana Shop

На врв Bottom