Најлоши и најглупави филмови

Н

'Никола'

Гостин
Досадни:Господарите на Прстените,Хари Потерите,Пилите,Пиратите од Карибите
Глупи:Сите мјузикли и драми,ефтини хорори и сл...
Уште Star Wars и Back to the Future да си ги ставел во комбинацијава и моите најомилени на сите времиња ќе ги наброеше.
Стварно, има од вкус до вкус, ама стварно ШТО ГЛЕДАШ БЕ?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Уште Star Wars и Back to the Future да си ги ставел во комбинацијава и моите најомилени на сите времиња ќе ги наброеше.
Стварно, има од вкус до вкус, ама стварно ШТО ГЛЕДАШ БЕ?
Кога лисјата паѓаат :pos:

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.087
Ти сериозен си со постов???
И добро ако не гледаш мјузикли, драми и хорори шо гледаш?
Expandbles are the best a??
Дејјј,кому да му реплицирам незнам.Се изјаснив погоре дека сум сериозен,незнам што е чудно.На ЛОТР и Пиратите у сам старт сафра ме фати,Хари Потер го изгледав (само еден дел) но онака,не ме воодушеви.Пила еднаш на А1 мислам го даваа,ми се згади,сменив канал...

Филмови гледам од типот на Matrix,The Fountain,Constantine,The Librarian,Kingdom of Heaven,Mummy,Vidocq,Exorcism:The Beginning,Van Helsing,Le Pacte des Loups....и други слични на нив.
Поздрав.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Дејјј,кому да му реплицирам незнам.Се изјаснив погоре дека сум сериозен,незнам што е чудно.На ЛОТР и Пиратите у сам старт сафра ме фати,Хари Потер го изгледав (само еден дел) но онака,не ме воодушеви.Пила еднаш на А1 мислам го даваа,ми се згади,сменив канал...

Филмови гледам од типот на Matrix,The Fountain,Constantine,The Librarian,Kingdom of Heaven,Mummy,Vidocq,Exorcism:The Beginning,Van Helsing,Le Pacte des Loups....и други слични на нив.
Поздрав.
Не ти беше досаден The Fountain??? :nesvest:

T

Tetro

Гостин
За вкусови не се коментира, нели? :)

И мене ми се одбивни некако на свој начин LOTR и Хари Потер (многу е детска серијава).
Не ме прашувајте зошто, едноставно ми се направија досадни и двата серијали. :eek::

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не заебавај. Сосема солиден едноставен хорор со нацистички зомбиња.
Главен адут му е тензијата, и би излажал ако речам дека ја нема. Послаба страна е сценариото кое не е нешто посложено.
Не знам секој си има свој вкус ама мене овај ич не ми се бендиса , а иначе ако сакаш мн со нацистички зомбиња би ти го препорачал DeadSnow изгледај го малце и комедија е...

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Најглупи ми се Хари Потер филмовите, и овој новиот Tekken, Twilight (..& gay).

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88

двојкава открива нов правец на кој ќе се темелат сериозно бедни филмови во кој фановите се луѓе кои не ги поднасаат ЛОТР,Пиратите од Кариби етц...

F

Frankie Yale

Гостин
Па за најглуп филм неможам да кажам зошто стварно ги има премногу. Ама ако збориме за познати филмови што не ми се свиѓале подосаден и подосаден филм од Hurt Locker немам гледано. Не знам кај им бил паметот оскари му исподаваа :/

The_Freelancer

Хиперактивен интелект
Член од
7 октомври 2008
Мислења
438
Поени од реакции
16
Најглуп филм на сите времиња за мене е еден со Шварценегер кога тој забремени и се породи на крај, мислам се викаше Junior. Најголем филмски резил шо можам да замислам моментално.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.558
Поени од реакции
2.521
Најглуп филм на сите времиња за мене е еден со Шварценегер кога тој забремени и се породи на крај, мислам се викаше Junior. Најголем филмски резил шо можам да замислам моментално.
Богами. Не знам кој го одобрил ова сра*е.

-За што се работи у сценариово пред мене?
-За еден маж што ќе стане труден...
-Што збориш бе? Ти нормален си?
-Ама, Шварценегер ќе биде у филмот. И Дени ДеВито.
-Па што не кажеш така бе...Колку пари ви требаат, кажуј, да пишам чек.

T

Tetro

Гостин
Богами. Не знам кој го одобрил ова сра*е.

-За што се работи у сценариово пред мене?
-За еден маж што ќе стане труден...
-Што збориш бе? Ти нормален си?
-Ама, Шварценегер ќе биде у филмот. И Дени ДеВито.
-Па што не кажеш така бе...Колку пари ви требаат, кажуј, да пишам чек.
Кажи ми дека се зафркаваш. :pipi:
Немој да кажеш дека не си го гледал, се скапаа еден период од прикажување по нашиве телевизии.

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Титаник двојката од 2010. Се погрижиле филмов да нема конкуренција за најбеден филм. Подобри монтажи цртаат 4 годишни деца во пеинт -.- Дури и 2.0 на imdb му е премногу.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.558
Поени од реакции
2.521
Кажи ми дека се зафркаваш. :pipi:
Немој да кажеш дека не си го гледал, се скапаа еден период од прикажување по нашиве телевизии.
Нормално дека го гледав како помал и тогаш ми бил интересен, ама денеска ако ти е интересен, смешен филмов, онда нешто не е во ред со тебе. :)
Шварценегер со перика на глава ми се прави жена, развива мајчински емоции, инстинкти, офка. :tapp:
За пари ќе се срамотиш и оро ќе играш...

Титаник двојката од 2010. Се погрижиле филмов да нема конкуренција за најбеден филм. Подобри монтажи цртаат 4 годишни деца во пеинт -.- Дури и 2.0 на imdb му е премногу.
titanicii1.jpg

"This time it's personal" :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom