Кајгана психолог

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
Најнормален тинејџер бара плавуша која.. чек грешка форум :D

Нормален тинејџер, прилично стабилен на сите полиња, комплетна фамилија со некои одвреме навреме дефулт проблеми, друштво без мани, женска, финансиски супер снабдено кој наоѓа сатисфакција и некакво исполнување во деградирање на други. Не само форумски ориентирано. Настојува да се покажува супериорен над сите иако во повеќето случаи и не е така.
Погоре напишаното само за некој баланс дека навидум се' e прилично супер.
На што се должи оваа моја горчлива особина од квази-комедичниот карактер?

Tебе машко ова ти е филм.По муабетиве гледам дека не е работава то ти што ја сакаш, туку филмов е оти тебе таја така да ти напрај. Можиш слободно да ме демантираш, ама потсвесно знаеш дека така е.
Е сега. од друга страна....што мислиш ти, дека ако направиш 1 000 000 евра, дека таја ке те сака, и ке ти се фрли во прегратки??? Уф, колку само нема.... уствари можи,ама нема тебе туку на тие 1 000 000 би му се фрлила, би ги исцицала, и би си нашла друг со 2 милиони.
Пак ке ти речам....оди наточи си ја курката, ставај си рецки на рабушот, не се замарај, ке видиш дека од нигде никаде ке засакаш некоја која нема ич да ја боли дундата за парите твој...ке се кајш за времето изгубено докажувајќи и на некоја небитна....

pameten muabet fala ame ne mozam moze ne sakam ustvari e popravilno bes ga fala sepak

Sakam da odam na psiholog i me interesira dali ke mi preporacate nekoj?
i dali ima psiholozi koi rabotat na drzavno t.e plavo kartonce i tolku?

Preporaki?

кажејте некој совет за подобар живот.поздра :smir:

кажејте некој совет за подобар живот.поздра :smir:
Стани свесен за тоа зошто живееш. Најди ги причините зошто ти е скурчено и смачено па бараш подобар живот и пробај да смениш нешто. Најчесто, се тргнува од промена на самиот себе. Смени си неколку шифри во тоа што си го зацртал за интересно, и ќе видиш како после сите овци ќе ти бидат на број.
А овде имаш и многу други совети, само прескокни ги ироничните:smir:

ајде помош!!! за овој проблем сакам да одам на психолог. Но порво сакам да побарам помош од вас. Не можам да си најдам другари. значи сам сум, немам другари, а и тие што ги познавам не сакаат да ме дружат ПОМОШ СОВЕТ????? и многу тешко ми е

A koj e tvojot problem zmija? Zosto nemas drugari,sigurno nesto ima vo vrska so tebe,sto ne e vo red? STO?

ајде помош!!! за овој проблем сакам да одам на психолог. Но порво сакам да побарам помош од вас. Не можам да си најдам другари. значи сам сум, немам другари, а и тие што ги познавам не сакаат да ме дружат ПОМОШ СОВЕТ????? и многу тешко ми е
Стани комуникативен, прашај ги тие што ти се моментални познајници што е она што кај тебе им пречи. Во суштина, најди некој кој исто така како тебе ,,нема другари" и здружете се. Сепак мислам дека треба да тргнеш од себеси со една детална самокритика. Дали правиш бош муабети, дали тие со кои сакаш да се дружиш имаат поставени некои критериуми кои ти не можеш да ги исполниш и така натаму... Не се бедирај и почни да доаѓаш на Кајгана собиранки.:back:

ne si ti za psiholog tuku se tie so ne te druzat si mislat kojznae koj se si patat od nekakvo ego!
a kaj tebe edinstven problem e sto eventualno moze da si sramezliv a za toa ne ti treba pshiolog i koga ke stapis vo bilo kakov kontakt so nekoj covek moj sovet tie ne se ispovedaj za bilo sto da te maci i da ti se slucuva ti go kazuvam od iskustvo bidejki lugeto neznaat toa da go svatat pravilno i uste go zloupotrebuvaat!

Стани комуникативен, прашај ги тие што ти се моментални познајници што е она што кај тебе им пречи. Во суштина, најди некој кој исто така како тебе ,,нема другари" и здружете се. Сепак мислам дека треба да тргнеш од себеси со една детална самокритика. Дали правиш бош муабети, дали тие со кои сакаш да се дружиш имаат поставени некои критериуми кои ти не можеш да ги исполниш и така натаму... Не се бедирај и почни да доаѓаш на Кајгана собиранки.:back:

se slagam so se ova no toa za kriterumiet vo red e covek da ima nekoj kriterium no denes mladinava e bezobrazna premnogu pogotovo srednoskolcive toa nivoto ne e kriterium toa e zanesuvanje visko ego
lugevo se poveke mi licat na nekoi egopati...
:toe:

Сакаш да ти пратам покана за пријателство:pos2: мала шала
не е до тебе веруј! Кратко и јасно - Не си налетал на вистинското друштво ама немај гајле животот е долг па кад тад ќе налеташ на друштво иначе ич не се замарај да излегуваш во друштва каде не се чувствуваш убаво тоа ти е совет од срце:smir: зошто така само уште повеќе ќе се затвориш во себеси и ќе се разочараш од човечкиот род!
Напишано од Новинарка
Сепак мислам дека треба да тргнеш од себеси со една детална самокритика. Дали правиш бош муабети, дали тие со кои сакаш да се дружиш имаат поставени некои критериуми кои ти не можеш да ги исполниш и така натаму
НЕ! НЕ! НЕ! НЕ!
ОВА НИКАКО ДА НЕ ГО ПРАВИШ ич не ги еби 2 посто другите и терај си го филмот, како да не некои кретени ќе ги прашуваш што не е во ред со тебе, абе ај молимте се со нив не е во ред а не со тебе!
Како што реков значи ќе налеташ на вистинските луѓе во некоја точка од долгиов живот, ако си средно сосема е разбирливо како што кажа делфин зошто се чувствуваш така, премногу препуцавање има во средно знам како ти е, кога ќе одиш на факс ќе ти биде многу поинаку а можеби и нема да ти биде зависи:)

Најнормален тинејџер бара плавуша која.. чек грешка форум :D

Нормален тинејџер, прилично стабилен на сите полиња, комплетна фамилија со некои одвреме навреме дефулт проблеми, друштво без мани, женска, финансиски супер снабдено кој наоѓа сатисфакција и некакво исполнување во деградирање на други. Не само форумски ориентирано. Настојува да се покажува супериорен над сите иако во повеќето случаи и не е така.
Погоре напишаното само за некој баланс дека навидум се' e прилично супер.
На што се должи оваа моја горчлива особина од квази-комедичниот карактер?
вот ебаве човек си
Посебно човек со твоја интелегенција која гарант е потценувана поради тоа што си во каубојско школо.

Ти се трудиш да се докажеш дека си доволно добар,да не кажам дека си фрустриран бидејќи ти учиш на принцип мало 5 годишно дете то ест љупопитство и интеракција
Што на некој начин фрустрира со оглед на нашиов образовен систем кој сеуште го користи повторувам акко идиот по наставничката и правам се што ќе рече наставничакат метод од ебаното средновековие

Втора работа мислам дека не си нашол работа во која си навистина добар ( освен игри од секаков вид)која за тебе е доволно интересна и ќе те држи подолго време

Во моментов се наоѓаш во период што кур јас праам со себе што е нормално ,разгледувај низ нет размисли што сакш да правиш и глеј тоа потоа да го искешираш

П.С ти да беше нормален тинејџер јас ќе сум плавуша

A koj e tvojot problem zmija? Zosto nemas drugari,sigurno nesto ima vo vrska so tebe,sto ne e vo red? STO?

не знам кој е проблемот::::: Досега никој не ме има викнато за ништо, ни за излегување ни за ништо. Другарка која се дружам цел живот не и текнува на мене ич. Не ме има побарано да се видиме освен ако јас не ја побарам. така е ио со сите. Сите ме фалат дека сум добар, супер, кул но на никого не му има текнато да ме праша како сум, што сум, дали сум жива, а камо ли да ме побара да излезиме да се видиме, да се напиеме едно кафе заедно. ужас:toe::toe:

ПОМОШ!!!!!!!!!!

На која возраст си се шалам па ај ова форуманиве може да те соберат и на кафе да одите. И јас може да дојдам со вас иако сум постара. :smir:
Слушај дете немај гајле почни да си живееш свој живот и да не те боли глава што некој не те викнал на кафе или не те викнал за искачање. Откачи све тоа не им се јавувај ебате другарите такви тоа не се другари, најди си нови, другарството е убава обврска ама некои како тоа твоите "другари" незнаат дека ја имаат. Небиди многу фин, добар, покажи малку машкост повеќе ќе те ценат.

Совет. Не ја менувај околината околу тебе смени се ти онолку колку што може твојата личност да истрпи промени,полесно е. Ќе видиш работите ќе ти тргнат на подобро.

И нормално е на тинејџерски години да има вакви проблемчиња не е ништо трагично Уживај во она што во моментот ти е дадено.

Поздрав :smir:

не знам кој е проблемот::::: Досега никој не ме има викнато за ништо, ни за излегување ни за ништо. Другарка која се дружам цел живот не и текнува на мене ич. Не ме има побарано да се видиме освен ако јас не ја побарам. така е ио со сите. Сите ме фалат дека сум добар, супер, кул но на никого не му има текнато да ме праша како сум, што сум, дали сум жива, а камо ли да ме побара да излезиме да се видиме, да се напиеме едно кафе заедно. ужас:toe::toe:

ПОМОШ!!!!!!!!!!

Пишуваш за себе и во машки и во женски род.Што си ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom