Oblivion
Matt Akisson
- Член од
- 12 септември 2007
- Мислења
- 3.526
- Поени од реакции
- 128
Вака сега... Денеска баш ми преговорија за ова па да си напишам овде... Многу често (скоро секој ден) кога одам на школо, одам со слушалките на глава. И на одморите најчесто си слушам музика. Проблемот (не е баш проблем, ич не ме интересира што мислат другите за мене, таков сум каков што сум и не планирам да се променувам, ама па ај на пример да го замислиме како проблем) е што во последно време доста ми пребацуват (нешто што почна да ми стои доста глупо во последно време и лугето што ми го говорат ова да ми стануват доста одвратни), "остај таа музиката", "тргни ги слушалките", и слични работи.
А животот без транс не можам да го замислам, едноставно таа музика ме исполнува, така да е импосибл да се променам и да кажам е од денес веке нема да слушам транс.
So the thing is... Дали е нешто до мене, или тие само нема што да прават за да го потрошат нивното скапоцено време па наоѓат глупости да ми говорат? (Жално е што стварно нема што да се прави додека се оди на школо или пак додека седам на одморите и чекам времето да помине, а како што гледам и другите си се излежават додека чекат.)
А животот без транс не можам да го замислам, едноставно таа музика ме исполнува, така да е импосибл да се променам и да кажам е од денес веке нема да слушам транс.
So the thing is... Дали е нешто до мене, или тие само нема што да прават за да го потрошат нивното скапоцено време па наоѓат глупости да ми говорат? (Жално е што стварно нема што да се прави додека се оди на школо или пак додека седам на одморите и чекам времето да помине, а како што гледам и другите си се излежават додека чекат.)