Најлоши и најглупави филмови

H

HCL

Гостин
Сите филмови во соработка со Marvel што излегоа ми се невидена глупост, како и послеедните 4 дела на Batman, 90% од Американските комедии, 99% од Американските тинејџерско-студентски филмови, и секој можен Американски хорор филм што излегол во послеедниве 10 години. Да не заборавам, послеедно невидено срање што го гледав е Meet The Spartans, кое неможев ни да го догледам од што ме нервираше.

Член од
3 јули 2008
Мислења
248
Поени од реакции
8
Матрикс ми е најглуп..Пробвам да заклучам зш подолго време ама не ми успеват. Едноставно глуп ми е ! :)

Член од
23 март 2007
Мислења
23
Поени од реакции
0
Сите филмови во соработка со Marvel што излегоа ми се невидена глупост, како и послеедните 4 дела на Batman, 90% од Американските комедии, 99% од Американските тинејџерско-студентски филмови, и секој можен Американски хорор филм што излегол во послеедниве 10 години. Да не заборавам, послеедно невидено срање што го гледав е Meet The Spartans, кое неможев ни да го догледам од што ме нервираше.
ако збориш за batman begins дека не ти чини а првиот дел ти се свиѓа ти си нетокму ! ! !

најглуп последен што сум го гледал а не сум го догледал од шо беше HC глуп е strange wilderness

H

HCL

Гостин
ако збориш за batman begins дека не ти чини а првиот дел ти се свиѓа ти си нетокму ! ! !
Друше секој си има свое мислење, и немој многу нетокму да збориш. Според мене е SHIT, ќе ми биде SHIT, и ќе ми остане SHIT. Поздрав.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.400
Поени од реакции
25.256
Американциве веќе не знаат што да прават, не се оригинални. Скоро сите амерички комедии во последниве 10-20 години се преработки на некои француски, а за американски хорори пак да не зборуваме - сите се преработки на јапонски и кинески хорори. Не е ни чудно што сега режисери од Боливуд ги земаат во Холивуд да снимаат филмови со висок буџет.

Член од
30 декември 2007
Мислења
794
Поени од реакции
330
Џим Кери е всушност генијален, човекот може да глуми секаква улога.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.400
Поени од реакции
25.256
Џим Кери немора да снима филм, само нека прави некои гримаси и паѓам од смеење. Закон тип!

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.400
Поени од реакции
25.256
Сега на Nova го даваат Spy Kids, и сепак мислам дека треба да го спомнам овде - најглупавиот филм на сите времиња, незнам само зошто Сталоне прифатил улога во тој филм. Ми се грози :kesa:

Член од
17 февруари 2008
Мислења
30
Поени од реакции
1
Meet the spartans ми е стварно глуп имаше 2-3 смешни сцени а другото беше глупости,а исто така и Spy kids e доста глуп :lut:

Smoke_a_lot

НЕСОПИРЛИВ
Член од
16 март 2008
Мислења
707
Поени од реакции
63
Глупи се сите римејкови на филмоиве што се нови >300,Meet the fockers,итн

H

HCL

Гостин
Глупи се сите римејкови на филмоиве што се нови >300,Meet the fockers,итн
Иако новиот 300 ми се свиѓа, поготово дека е многу добро реализиран стрип, сепак во право си. Френк Милер како дете ја гледал старата верзија 300 па добил инспирација да направи стрип па сега повторно е направен филм по стрип кој што е инспириран од филм.

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53
Дефинитивно најглупав филм на сите времиња RUN LOLA RUN.Поглуп-амин

E

`EsCaPe`

Гостин
Sister Blue .. побезвезен филм од ова неам глеано.. Кога заврши, кога се разјасни све, се чудев како можев да трошам саат и пол на таква глупост..

:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom