superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Миравци - 11Октомври :helou:
А Осогово шо направи бе нели ке влегуваа и тие??:
Ова Мујо сигурно го знае, чекам одговор!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Миравци - 11Октомври :helou:

pobedija vo 3 liga istok i sega ke igraat baraz. na 17ti ke bidat barazite za 2liga i togas ke se znae dali vlegle ili ne.А Осогово шо направи бе нели ке влегуваа и тие??:
Ова Мујо сигурно го знае, чекам одговор!![]()
pobedija vo 3 liga istok i sega ke igraat baraz. na 17ti ke bidat barazite za 2liga i togas ke se znae dali vlegle ili ne.

nov milenium se racuna isto kako da ja igral cela sezona, barazite ke gi igraat 5 pobednici od regionite + kozuf, i naredna sezona 2liga se namaluva na 14 ekipi. e sega nov milenium ne ispaga u 3 liga tuku u opstinska.Мујо а Нов Милениум шо се откажа, нели треба да се допунува тоа место!!!
Кажувај шо како ке биде, ја мислам дека требаше од 3 лиги плус една да влезе!?!![]()
stvarno mnogu jaki ovja skendija. pelister-skendija 3-0kakov sponzor imate, ne mozete ni eden osakaten pelister da go pobedite :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: T E T E K S S A M P I O N
Штета за Брегалница а Шкендија дај боже никогаш више да не заигра во прва лига.

Штетата е стварно за Брегланица од Страна на ФФМ, ама ајде нема сврха сега да се зборува после завршена приказна!![]()
1 спорна ситуација имало како што знам и читав. Шо ви се криви сега ффм ? Со кој тим сакавте да го победите Металург?:nesum::nesum:
Дај напрај малце споредба кој тим го има Металург а кој вие и после зборете кој ви е крив и дали ви се криви некои други што изгубивте.
Да беше тесна утакмица со 1 гол разлика ајде да кажеме оштетени сте ама 5 гола примивте а дадовте 1.
Размисли убаво кој ви е крив.

Кажав дека нема сврха сега да зборам и цимолам, затоа не искоментирав, а за тоа дека имало една грешка мноооогу си грешка!
Ај сеа батали тие муабети за веке завршени работи!
ПС: Спирковски двапати беше испракан со полициска пратња од Штип, следното испракање ке биде со венци и крстови!![]()