Македонска Втора Лига

• Креатор на темата Креатор на темата Agimkrasniqi
  • Време на започнување Време на започнување
А Осогово шо направи бе нели ке влегуваа и тие??:
Ова Мујо сигурно го знае, чекам одговор!:toe:
pobedija vo 3 liga istok i sega ke igraat baraz. na 17ti ke bidat barazite za 2liga i togas ke se znae dali vlegle ili ne.

pobedija vo 3 liga istok i sega ke igraat baraz. na 17ti ke bidat barazite za 2liga i togas ke se znae dali vlegle ili ne.

Мујо а Нов Милениум шо се откажа, нели треба да се допунува тоа место!!!
Кажувај шо како ке биде, ја мислам дека требаше од 3 лиги плус една да влезе!?!:toe:

Мујо а Нов Милениум шо се откажа, нели треба да се допунува тоа место!!!
Кажувај шо како ке биде, ја мислам дека требаше од 3 лиги плус една да влезе!?!:toe:
nov milenium se racuna isto kako da ja igral cela sezona, barazite ke gi igraat 5 pobednici od regionite + kozuf, i naredna sezona 2liga se namaluva na 14 ekipi. e sega nov milenium ne ispaga u 3 liga tuku u opstinska.

stvarno mnogu jaki ovja skendija. pelister-skendija 3-0 :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: kakov sponzor imate, ne mozete ni eden osakaten pelister da go pobedite :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
T E T E K S - S A M P I O N

stvarno mnogu jaki ovja skendija. pelister-skendija 3-0 :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: kakov sponzor imate, ne mozete ni eden osakaten pelister da go pobedite :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: T E T E K S S A M P I O N

Сега и тој ќе им замине, не може на вакви лузери да им биде спонзор!

да им е643436 ма4633 сеч252на..... таму која и екипа да гостува секоја си иде тепана.... овде доагат, и секаде се тепат, и никој ништо не им може

Штета за Брегалница а Шкендија дај боже никогаш више да не заигра во прва лига.

kakov 11 oktomvri be kozuf ostanuva vo vtora liga tocen rezultat 2 nula za kozuf pozdrav do site fantomi trgnuvanje za sk vo sreda 13 casot od pred dtv partizan

darko od pp ako si tuka pisi mi na skype

Штета за Брегалница а Шкендија дај боже никогаш више да не заигра во прва лига.

Штетата е стварно за Брегланица од Страна на ФФМ, ама ајде нема сврха сега да се зборува после завршена приказна!:toe:

Штетата е стварно за Брегланица од Страна на ФФМ, ама ајде нема сврха сега да се зборува после завршена приказна!:toe:

1 спорна ситуација имало како што знам и читав. Шо ви се криви сега ффм ? Со кој тим сакавте да го победите Металург?:nesum::nesum:

Дај напрај малце споредба кој тим го има Металург а кој вие и после зборете кој ви е крив и дали ви се криви некои други што изгубивте.

Да беше тесна утакмица со 1 гол разлика ајде да кажеме оштетени сте ама 5 гола примивте а дадовте 1.

Размисли убаво кој ви е крив.

1 спорна ситуација имало како што знам и читав. Шо ви се криви сега ффм ? Со кој тим сакавте да го победите Металург?:nesum::nesum:

Дај напрај малце споредба кој тим го има Металург а кој вие и после зборете кој ви е крив и дали ви се криви некои други што изгубивте.

Да беше тесна утакмица со 1 гол разлика ајде да кажеме оштетени сте ама 5 гола примивте а дадовте 1.

Размисли убаво кој ви е крив.

Кажав дека нема сврха сега да зборам и цимолам, затоа не искоментирав, а за тоа дека имало една грешка мноооогу си грешка!

Ај сеа батали тие муабети за веке завршени работи!

ПС: Спирковски двапати беше испракан со полициска пратња од Штип, следното испракање ке биде со венци и крстови!:toe:

Кажав дека нема сврха сега да зборам и цимолам, затоа не искоментирав, а за тоа дека имало една грешка мноооогу си грешка!

Ај сеа батали тие муабети за веке завршени работи!

ПС: Спирковски двапати беше испракан со полициска пратња од Штип, следното испракање ке биде со венци и крстови!:toe:

Со венци и крстови некој може да биде испратен само од Шкендија.... Ние овде сме силни само на зборови за вакви работи....п

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom