Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едноставно - Меси!![]()
Според мене.
Најдобар голман - Алмуниа
Најдобар бек - Карагер
Најдобар центар халф - Роналдо
Најдобар напаѓач - Ибрахимович/Бербатов (неможам да се одлучам помеѓу овие)
Подобро да не се отвараше темата,ако сите кажуваме такви мислења.Според мене.
Најдобар голман - Алмуниа
Најдобар бек - Карагер
Најдобар центар халф - Роналдо
Најдобар напаѓач - Ибрахимович/Бербатов (неможам да се одлучам помеѓу овие)
Срам ми е,но еве ќе го признаам тоа:kesa:Колку и да ми се налутат некои,тоа е така....Меси ми е некако посебен,уживам да го гледамРеално и според мене Меси е најдобар,иако гласав за Рибери кој не е далеку од способностите на Меси,сепак да зборувам објективно Меси е број еден во моментов.Мислам дека медиумската фама што се крева околу Роналдо е причина за таквото категорично мислење дека е најдобар.Ама ако фудбалски и искрено погледнеме,магијата ја има Меси.Страста за фудбалот,инвентивноста,колегијалноста,и техниката која е подобра од Роналдо.Тоа ќе го признаат и останати верувам,иако се убедени дека тој е најдобар.И не сакам темава да стане битка Меси-Роналдо.Дајте да збориме и за други,има многу други на нивно ниво,како Торес на пример,кој е истотака врвен или Снајдер од Реал...
Какви? Пошто немам некој посебен избор за најдобар голман а Алмуниа еден од најдобрите го пишав него. Тоа што арсенал прима во последно време голови, се повеќе се грешки на одбраната.Подобро да не се отвараше темата,ако сите кажуваме такви мислења.![]()
Срам ми е,но еве ќе го признаам тоа:kesa:Колку и да ми се налутат некои,тоа е така....Меси ми е некако посебен,уживам да го гледамНе дека Кристиано не го обожавам,и тој е прекрасен...Тука ми се некаде и двајцата....Но Меси е некако......Торес исто така прекрасен играч,прекрасно чуство пред се за простор,потоа и за гол.А Снајдер не и е на ниво на тие тука !:helou:
Какви? Пошто немам некој посебен избор за најдобар голман а Алмуниа еден од најдобрите го пишав него. Тоа што арсенал прима во последно време голови, се повеќе се грешки на одбраната.
Ајде сега де,рековме ќе биде реална тема.Сите знаеме дека има најмалку 10 голмани подобри од Алмуниа.Меси е некако магичен......Тоа е тоа.Никој не оспорува дека Роналдо е одличен фудбалер,ама и тие што се за Роналдо од икс причини сум сигурен дека ја осеќаат таа магија на Меси.
Па според мене е реално.Ајде сега де,рековме ќе биде реална тема.Сите знаеме дека има најмалку 10 голмани подобри од Алмуниа.
Признавам !:kesa: