Градежен факултет - отсек Геодезија

• Креатор на темата Креатор на темата miro1983
  • Време на започнување Време на започнување

miro1983

Патриот
Член од
2 септември 2008
Мислења
52
Поени од реакции
1
Веб-сајт
forum.kajgana.com
ima li nekoj na forumov sto se zanimava so ovaa profesija ili sum ostaven na samo

nisto izgleda sepak sum sam :toe:

Јас сум за ГРАДЕЖЕН ама сепак мислам Конструкции .... то ми е интересно па може таму да се оди :pipi:

miro1983 напиша:
nisto izgleda sepak sum sam :toe:

Многу малку геодети има во државава, така тоа е професија со која полесно можеш да најдеш работа.

imam vo edna gradezna firma da ti kazam deka so ovoj fakultet se naoga brzo rabota e sega ne e teska zavisi kaj ke se zaposlis

А кој смер е најдобар според тебе??

Па ај раскажи тро појке. Која година си? Дали е тешко?....ако сакаш мислам:helou:

бруцош сум инаку не е тешко ако си бил математичка гимназија А група матаматиката е повторување од средно е сега зависи кој професор ќе ти се погоди ако ти се погоди Вено тогаш е полесно но ако ти се погоди Слободанка е тогаш си наебал асистентите по наредба на професорот си ја гледаат работата и многу можеш од вежби да научиш и ако си работиш постепено и со време немаш гајле, останатот е лесно имаш и нацртна е за тоа ќе ти треба малку повеќе труд и единствена ман е што цел ден си на факс и прв семестар вежбите по физика се на ПМФ се на се ако се сака лесно е, а во спротивно ако некој те тера да студираш тука со време откажисе а многу ги има такви со сила што се запишани на ГФ

конструктивно секако ... јас планирам градежен сеа сум 4та година гимназија па следно таму:kez: Знам дека нема да згрешам пошо вејке имам дома градежник така да ич не му ја мислам појке :smir:

нема везе дали имаш дома градежник ти студираш за тебе не за него

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom