Има повеќе пари од мене, не сум достоен за неа

B

Borg_Drone

Гостин
Ама мацувке морам да генерализирам пошто сум гледал како парите менуваат карактери и поими за љубов и пријателство. Тоа што го тврдиш за жал е премногу ретко, а ќе почнам и да се сомневам во неговото постоење. И јас би играл како тебе, ама нема многу играчи. :)
Е да, точно тоа било така одсекогаш, за повеќето тоа што го напиша важи.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Тоа го велиш СЕГА,а кога ќе го имаш милиончето во џеп не ми се верува дека ова истото ќе го речеш.
Ма какви, ако не го направам тоа можеш комотно да ме стрелаш. Имам пишано во друга тема, давам по 100.000 на мама, тато и бато и тоа е од големите трошоци.

П

Пепси_

Гостин
Ма какви, ако не го направам тоа можеш комотно да ме стрелаш. Имам пишано во друга тема, давам по 100.000 на мама, тато и бато и тоа е од големите трошоци.
Сигурно ако имаш милионче нема да одиш во охрид и струга на одмор,сигурно нема да излеваш во неделата 1-2 на кафе туку кога и да те викнат секако ти ќе имаш пари и зошто би одбила??Ова е вистината ти џабе се лажеш со тоа дека не е така.Познавам многу такви што велеа така па кога му дојде шансата друго правеа.

А за темата....прво јас не би се чуствувал добро ако женската има повеќе пари од мене и не можам да ја следам со нејзино темпо,а на 2 место секако е и овој народ....сигурно за 2 дена ќе рече комшијата "види го овој онаа го издржава го рани"

Член од
1 октомври 2010
Мислења
368
Поени од реакции
31
temava e bas na mesto i e ok. ne e bas taka glupo e koga nemozes kafe ili vecer vo nekoj restoran da ja pocastis il pijacka nekoja bez kesarac denes ne si niso a za toj so zbori za ljubov bes kes nema veze !!!

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.861
Поени од реакции
20.383
А сеуште ли постои правилото дека машкото треба секогаш да плати и дека он е должен секога да биде „достојниот“ се додека така ги тераме работите сите ќе останеме на темата материјалисти спонзоруши итн...
Кога ти е убаво со некој не е битно кај си и што праиш битно е да сте заедно па и да јадете по еден хамбургер пред нино... времето лета ако со него сте си го нашле муабетот, не е се во виното и розите во ресторанот во добрата облека и фенси мобилните, има вредности кој што сте ги подзаборавиле а многу значат, тоа е дека пари се печалат кој што сака да ги заработи но сето друго не се заработува затоа не пропуштајте ги драгите луѓе заради тоа што мислите дека имате помалку во џебот бидете храбри и останете до крај не се толку лоши девојчињата сеуште ги има такви на кои им е потребна многу љубов и гушкање во замена за луксузен ресторан и пијачки :smir:

B

Borg_Drone

Гостин
А сеуште ли постои правилото дека машкото треба секогаш да плати и дека он е должен секога да биде „достојниот“ се додека така ги тераме работите сите ќе останеме на темата материјалисти спонзоруши итн...
Кога ти е убаво со некој не е битно кај си и што праиш битно е да сте заедно па и да јадете по еден хамбургер пред нино... времето лета ако со него сте си го нашле муабетот, не е се во виното и розите во ресторанот во добрата облека и фенси мобилните, има вредности кој што сте ги подзаборавиле а многу значат, тоа е дека пари се печалат кој што сака да ги заработи но сето друго не се заработува затоа не пропуштајте ги драгите луѓе заради тоа што мислите дека имате помалку во џебот бидете храбри и останете до крај не се толку лоши девојчињата сеуште ги има такви на кои им е потребна многу љубов и гушкање во замена за луксузен ресторан и пијачки :smir:
Тооо..... Поенче од мене за ова!
Ма да, се согласувам не целосно, амa ајде, има и исклучоци во земјава (кога станува збор за девојките).

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Абе на хартија не е битно кој плаќа како плаќа, секогаш е битна љубовта пред се па ако треба и по еден хамбургер да се јади. Али „љубав теоретски лепо звучи ал малчица је друкчије у пракси“

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.861
Поени од реакции
20.383
Абе на хартија не е битно кој плаќа како плаќа, секогаш е битна љубовта пред се па ако треба и по еден хамбургер да се јади. Али „љубав теоретски лепо звучи ал малчица је друкчије у пракси“

Јас мислам дека хартијата тука нема врска никаква со чувствата ако зборуваме за вистински вредности, а за частење и после тоа вајлд секс тоа е веке друга приказна тука нема навистина никаква врска нит со љубов нит со пракса.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.127
Поени од реакции
25.600
По напишаното и по моментот дека го спомнуваш Нино, ќе претпоставам дека си родена негде 75-82, во таа како што јас ја викам последна генерација на еснаф жени кои вредат Литар крви и обе руке што би рекол Ацо Пејович. Штета што твојата врста растена со други вредности и друг ментален склоп е во изумирање.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
По напишаното и по моментот дека го спомнуваш Нино, ќе претпоставам дека си родена негде 75-82, во таа како што јас ја викам последна генерација на еснаф жени кои вредат Литар крви и обе руке што би рекол Ацо Пејович. Штета што твојата врста растена со други вредности и друг ментален склоп е во изумирање.
Зошто јас сум сигурен дека не си потполно во право?
Не се во изумирање :smir:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.861
Поени од реакции
20.383

81 друже :)
Ај да се надеваме дека постовите и сето ова пишување на некоја од момиве ќе ги наведе да стават малку прст блиску до мозочето и да подразмислат што не штима, и како што вика Скај и јас малку да се поднадевам дека не се во изумирање таквите девојчиња :smir:

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.127
Поени од реакции
25.600
Зошто јас сум сигурен дека не си потполно во право?
Не се во изумирање :smir:
Битни се 2 фактори
а) Дали си од(или растен во) Скопје
б) Дали често излегуваш низ чаршија (со преносно значење во град) за да видиш што се случува

Ако не си од Скопје можеби си од оние места кај што останало доброто воспитување и вредности, што пак за некое дивно чудо на истите тие девојки за 2 секунди им се пореметуваат кога ќе се најдат во гранде "метрополата".
Ако не излегуваш низ чаршија, и ставовите и искуствата ги црпиш од форумов, каде што сите за поклон за роденден сакаат нешто од срце да е, макар и љушпа од банана, каде што сакаат машко кое ќе ќе ги сака и ќе биде добар со нив и ќе ги цени и ислуша ондак можеби си во право.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Покрај генерацијата на особата икс (во случајов на темава жената) многу битен фактор за да се создаде или да не се создаде ваква матрица на размислување е нормално домашно воспитање. Ако по дома имаш мајка и татко со став, не може да идеш со голтар (пусто турско и чорбаџи Теодос ни се верна сенка), со ќерка ми не може да биде секој, девојката ќе си порасне верувајќи дека дебелиот новчаник го прави достоинството на човекот. Секако истите тие родители, очигледно се комплетно несвесни дека во светот постојат финансиски кризи, коцкари, простаци кои се готовани ама тато носи мама меси, битно на прва топка, он на нивната принцеза може да и пружи се ( што е материјално се разбира).
Секако има девојки кои и набљудувајќи ја Парис Хилтон ќе заклучат дека е подобро да се добие на готово отколку да се вложи во себе и да се створи нешто. Во најголем дел од случаите на кои се алудира во темава ај блејм д перентс.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Mene edna taka me istraumira sto ne mozam ni den denes da se oporavam , ama n ebese sto bese ona bogata nego sto mala pred toa nekoj mnooooooogu bogat decko. I djabe ne mozam se opraam do den denes se si mislam me ostavi oti imav pomalce od nego i od togash posandrcav i se frliv na praenje mnoooogu pari . Imam fix ideja ne i se pojavuem bez da napravam nekoe najnovo BMW ko u filmovite da i se pojavam za edno godina dve. Ama sto da raam koa sum opsesivno manijace a mi nabi toa kompleks i ne mozam se opraam , duri ne mi se ni diga ko porano mi mavna na psiha , si imam i devojka i sve sea ama djabe , ni po kurvi ne mi se ide vise nisto. A ova libidoto sto ne mi se diga vise ko porano mi e garat radi toj kompleks glava i stresot za praenje pari. Ete nemav na koj da kazam pa si vikam ubava tema da si akzam jadovite svoi. Pari se praat i po 3000 evra na mesec nekad ama toj be surtuk od tatko mu biznisot prael 30000 evra na mesec da puknes , a ja sve sam od nula , ne znam vise sto da praam da dojdam do 30000 evra na mesec da pljackam banka ke me fatat i toa e samo ednas ne mozam ja da pljackam banki sekoj mesec . Nikako ne si zivmi sve, da idam na psihijatar sto tie ne oti znaat nesto , stvarno sum u lavirint rabotam po 26 sati na den i pak edvaj 3000 evra praam pa konj da sum ne moze poishe. A sto e najtragicno taa koj znae so koj surtuk e , nebitno e toa na kraj mnogu loso sto me istraumira ama eptem. A radi nea i zena pred vencavanje ostaiv ama toa e druga prica. I sea sto chare za mene ? Da se drogiram ne toa e za slabici , da zemam se zenam so ova dobrovo devojce ne biva ni toa , da brkam sponzorushi li sto da praam be .Nema veze sea mi e polesno se iznapisav , vaka e polesno koa si anonimen . Pozdrav
едит леандра
3000 евра земаш месечно и се жалиш, моите од дома не излегле за да имаат да ми дадат на мене. ептен си без памет. А ти ако бркаш холивуд пи*ки што сакаат да имаш тениско игралиште на кров тогаш ептен си за жалење

Kajgana Shop

На врв Bottom