Вистина или предизвик (ајде да играме)

Статус
Затворена за нови мислења.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Ај кажи што мислиш за судењето на судијата и дали заслужено влеговте у финале..

Вистина и за мене
се плашиш ли од барса.....т.е се плашите ли вие фановите на манчестер од барса па сеа за судијата зборите......Челзи полесен залак ќе ви беше а ????

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
се плашиш ли од барса.....т.е се плашите ли вие фановите на манчестер од барса па сеа за судијата зборите......Челзи полесен залак ќе ви беше а ????
Челзи е исто тежок противник колку што е Барса и мене ми беше сеисто..За судијата кажав и во фан клуб Челзи..Колку е крив тој,толку си се и Челзи криви..А за Барса кажав во Фан Клуб Манчестер дека некако сум преголем оптимист за Финалето и нешто ми кажува дека Јунајтед ќе ја освои Лигата на Шампионите:vozbud::vozbud::vozbud:

ВИСТИНА!

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Челзи е исто тежок противник колку што е Барса и мене ми беше сеисто..За судијата кажав и во фан клуб Челзи..Колку е крив тој,толку си се и Челзи криви..А за Барса кажав во Фан Клуб Манчестер дека некако сум преголем оптимист за Финалето и нешто ми кажува дека Јунајтед ќе ја освои Лигата на Шампионите:vozbud::vozbud::vozbud:

ВИСТИНА!
ај ај ќе збориме покасно това...рано е уште за финалето

вистина за мене :smir:

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Дали си заљубен у Елизабета Рубинштајн? You know who im talking about.

И дајте ми вистина мене.

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Ја нема 2 недеље у школо така да...не.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ај кажи што мислиш за судењето на судијата и дали заслужено влеговте у финале..

Вистина и за мене
Судењето општо на двете утакмици беше никакво. И Челзи беа оштетени со еден пенал и ние бевме исто. Плус Абидал доби црвен за ништо, а мислам дека со иргата цела сезона заслуживме да бидеме во финале.

DeepPurple

* Belly Fairy *
Член од
16 јануари 2009
Мислења
121
Поени од реакции
10
Судењето општо на двете утакмици беше никакво. И Челзи беа оштетени со еден пенал и ние бевме исто. Плус Абидал доби црвен за ништо, а мислам дека со иргата цела сезона заслуживме да бидеме во финале.
Играње со послаби противници. Во никој случај не заслуживте да одите во финале затоа што Челзи беа 100000 подобро ( и во игра и во се). и Барем тие не играа рукомет. СЕга Манчстер ке во смачкат верувај ми:pipi:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Играње со послаби противници. Во никој случај не заслуживте да одите во финале затоа што Челзи беа 100000 подобро ( и во игра и во се). и Барем тие не играа рукомет. СЕга Манчстер ке во смачкат верувај ми:pipi:
Епа сега ако ти Лион и Баерн ги сметаш за слаби противници тоа е веќе друга приказна, а они не играа ракомет они рагби играа. Кој како им дојде по нози го маваа, ама ок заврши веќе тоа сега ќе видиме шо ќе биде со Манчестер

Вистина за да не бидам ептен оф топик

DeepPurple

* Belly Fairy *
Член од
16 јануари 2009
Мислења
121
Поени од реакции
10
Епа сега ако ти Лион и Баерн ги сметаш за слаби противници тоа е веќе друга приказна, а они не играа ракомет они рагби играа. Кој како им дојде по нози го маваа, ама ок заврши веќе тоа сега ќе видиме шо ќе биде со Манчестер

Вистина за да не бидам ептен оф топик
:pos2:А ЈАКИ ЛИ СЕ:pos2:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
:pos2:А ЈАКИ ЛИ СЕ:pos2:
Епа штом стасале до таму јаки се сигурно, плус 6 титули по ред на Лион во Франција, а оваа година Баерн се бори за титула. Не се којзнае колку јаки, ама не се ни дрва како шо ги праиш ти:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom