Вистина или предизвик (ајде да играме)

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дајте некоја интересна вистина.

ај мене едно вистина,

да се активира малце темава,слабо некако

Ќе може за мене една вистина ?? :smir:

кога некој би ти понудил, 1 000 000 евра да престанеш да навиваш за Манчестер дали би прифатил ???:nesum::pos2::pos2:

и заа мене вистина
Беше ли пијан вчера?
Ај и за мене вистина

хех,ај погоди жити се.......:pos2::pos2:

малце бев само:helou:

Драчево вистина или предизвик!!!!

Сите се поголеми копуци од мене односно ја сум најголемиот!!!!!

кога некој би ти понудил, 1 000 000 евра да престанеш да навиваш за Манчестер дали би прифатил ???:nesum::pos2::pos2:

и заа мене вистина
Брат..Јас и да сакам неможам да престанам да навивам за Јунајтед..Значи тоа е новозможно..Или еве да кажеме дека прифаќам,ми ги даваат парите,си одам ја дома..За 2 дена играт Манчестер-Барса финале ЛШ,пуштам телевизија и пак како ненормален навивам за Манчестер..Значи тоа ти е исто како да те прашат:Ако ти понудат 1 000 000 е. ќе престанеш ли да ги сакаш родителите..:smir:

Пак Вистина

Брат..Јас и да сакам неможам да престанам да навивам за Јунајтед..Значи тоа е новозможно..Или еве да кажеме дека прифаќам,ми ги даваат парите,си одам ја дома..За 2 дена играт Манчестер-Барса финале ЛШ,пуштам телевизија и пак како ненормален навивам за Манчестер..Значи тоа ти е исто како да те прашат:Ако ти понудат 1 000 000 е. ќе престанеш ли да ги сакаш родителите..:smir:

Пак Вистина
ДАААА,будало со милион евра нови ќе си купам беее,цццц нишо да не се мислело:pos2::pos2:да се немало осет за бизнис
ај некој друг нека ти дае вистина ме мрзи да мислам сеа:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom