ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.755
- Поени од реакции
- 43.944
Ај кажи што мислиш за судењето на судијата и дали заслужено влеговте у финале..Вистина ако можит.
Вистина и за мене
Ај кажи што мислиш за судењето на судијата и дали заслужено влеговте у финале..Вистина ако можит.
се плашиш ли од барса.....т.е се плашите ли вие фановите на манчестер од барса па сеа за судијата зборите......Челзи полесен залак ќе ви беше а ????Ај кажи што мислиш за судењето на судијата и дали заслужено влеговте у финале..
Вистина и за мене
Челзи е исто тежок противник колку што е Барса и мене ми беше сеисто..За судијата кажав и во фан клуб Челзи..Колку е крив тој,толку си се и Челзи криви..А за Барса кажав во Фан Клуб Манчестер дека некако сум преголем оптимист за Финалето и нешто ми кажува дека Јунајтед ќе ја освои Лигата на Шампионитесе плашиш ли од барса.....т.е се плашите ли вие фановите на манчестер од барса па сеа за судијата зборите......Челзи полесен залак ќе ви беше а ????
ај ај ќе збориме покасно това...рано е уште за финалетоЧелзи е исто тежок противник колку што е Барса и мене ми беше сеисто..За судијата кажав и во фан клуб Челзи..Колку е крив тој,толку си се и Челзи криви..А за Барса кажав во Фан Клуб Манчестер дека некако сум преголем оптимист за Финалето и нешто ми кажува дека Јунајтед ќе ја освои Лигата на Шампионите
ВИСТИНА!
Ја смува ли конечно девојката од 4-2И дајте ми вистина мене.
А тебе шо толку те занима дали ме сака или неДали си заљубен у Елизабета Рубинштајн? You know who im talking about.
И дајте ми вистина мене.
Да:back:Дали си заљубен у Елизабета Рубинштајн? You know who im talking about.
И дајте ми вистина мене.
Судењето општо на двете утакмици беше никакво. И Челзи беа оштетени со еден пенал и ние бевме исто. Плус Абидал доби црвен за ништо, а мислам дека со иргата цела сезона заслуживме да бидеме во финале.Ај кажи што мислиш за судењето на судијата и дали заслужено влеговте у финале..
Вистина и за мене
Играње со послаби противници. Во никој случај не заслуживте да одите во финале затоа што Челзи беа 100000 подобро ( и во игра и во се). и Барем тие не играа рукомет. СЕга Манчстер ке во смачкат верувај миСудењето општо на двете утакмици беше никакво. И Челзи беа оштетени со еден пенал и ние бевме исто. Плус Абидал доби црвен за ништо, а мислам дека со иргата цела сезона заслуживме да бидеме во финале.
Епа сега ако ти Лион и Баерн ги сметаш за слаби противници тоа е веќе друга приказна, а они не играа ракомет они рагби играа. Кој како им дојде по нози го маваа, ама ок заврши веќе тоа сега ќе видиме шо ќе биде со МанчестерИграње со послаби противници. Во никој случај не заслуживте да одите во финале затоа што Челзи беа 100000 подобро ( и во игра и во се). и Барем тие не играа рукомет. СЕга Манчстер ке во смачкат верувај ми
:pos2:А ЈАКИ ЛИ СЕ:pos2:Епа сега ако ти Лион и Баерн ги сметаш за слаби противници тоа е веќе друга приказна, а они не играа ракомет они рагби играа. Кој како им дојде по нози го маваа, ама ок заврши веќе тоа сега ќе видиме шо ќе биде со Манчестер
Вистина за да не бидам ептен оф топик
Епа штом стасале до таму јаки се сигурно, плус 6 титули по ред на Лион во Франција, а оваа година Баерн се бори за титула. Не се којзнае колку јаки, ама не се ни дрва како шо ги праиш ти:pos2:А ЈАКИ ЛИ СЕ:pos2: