Вистина или предизвик (ајде да играме)

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
напиши кај некоја од девојките на фоумов на профил:Те сакам неможам без тебе дојди и земи ме во твоите прегратки. И кажи ми на која си напишал за да видам.
За мене вистина ако може.

Еве :tapp: , осечам дека ќе бидем погубен за оваа постапка :pos: ...

А за тебе една вистина... хм.... зш баш ваков презивик ми даде... дан имаш нешо проблем со женски и сл.. :tapp:

[zEUs];1948341 напиша:

А за тебе една вистина... хм.... зш баш ваков презивик ми даде... дан имаш нешо проблем со женски и сл.. :tapp:

хааха храбро храбро.Ај да не испаднам педер дај ми и на мене еден предизвик:)

хааха храбро храбро.Ај да не испаднам педер дај ми и на мене еден предизвик:)

Eве ко за тебе не ти давам таков предизвик малце нешто да те боли ќе ти дадем :vozbud: ... стај аватар од играчи од милан или интер (тој избор) и чувајго најмалце 1сат. (не е многу време...:toe:)

[zEUs];1948361 напиша:
Eве ко за тебе не ти давам таков предизвик малце нешто да те боли ќе ти дадем :vozbud: ... стај аватар од играчи од милан или интер (тој избор) и чувајго најмалце 1сат. (не е многу време...:toe:)

Еве го Шевченко:)

[zEUs];1948341 напиша:

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: на кого пишал :pos:

па зависи од предметот....

предизвик - смени си го потписот и пиши " педер сум, се колнам во овој миг " :)... нека стои 10 мин

Си мрза за учење?

Предизвик.

Предизвик... хммм... :zlo: стај аватар од Guns and roses :vozbud: и чувај го до утре до кј 12 сат... :helou: не за друго ова страмота еминем на аватар, немој да си кажал дека ме позанваш :pos: :pos: ...шала:smir: ама за да го смениш аватарот не е шала :pos: мењавај :vozbud:

[zEUs];1950190 напиша:
Предизвик... хммм... :zlo: стај аватар од Guns and roses :vozbud: и чувај го до утре до кј 12 сат... :helou: не за друго ова страмота еминем на аватар, немој да си кажал дека ме позанваш :pos: :pos: ...шала:smir: ама за да го смениш аватарот не е шала :pos: мењавај :vozbud:
One chalenge at a time:kez:

може предизвик
Предизвик - смисли ми 5 вистине.

Im waitiiiing :)

Дали си рапер ?
Со кој од форумов би имал секс?
Дали си невин?
Колку едници имаш на школо?:pos2:
Кој те нервира од форумов?

ИСКРЕНО.....

Да ти одговорам на прашањата треба, или треба да ме прашаш?
Како се игра ова, дечки? :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom