Вистина или предизвик (ајде да играме)

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
...Сеа вие двајцата треба да ми дадете...Вистина или предизвик...:)..Oд раперце сакам предизвик, од мак. тигар вистина :)

рапот или симпатијата... искрено
Рапот.

...Сеа вие двајцата треба да ми дадете...Вистина или предизвик...:)..Oд раперце сакам предизвик, од мак. тигар вистина :)

Предизвик - Земи фати книга пола саат, и за тоа време sign out oд кајгана. Нема гарант да го напраеш ова ама ај its worth a try.

дали сметаш дека треба да го променам ставот во име на љубовта? :)

Предизвик - Земи фати книга пола саат, и за тоа време sign out oд кајгана. Нема гарант да го напраеш ова ама ај its worth a try.
Не бе, и така ќе праам за некоја минута сајн аут, ќе идам на ајриш кофи...:mmmmmm:
дали сметаш дека треба да го променам ставот во име на љубовта? :)
...Сметам дека НЕ треба да го смениш...It's how we do...Сеа , нормално, собираме искуства, ноу?...но тоа е само во добри цели...:)

љуге измислиле мсн

и сеуште незнам зашо не се фатите параноик и тигар

боље него да се допишувате и спамувате

"јас те сакам

не не не јас повеке те сакам

лалалаллалал......."

Ајде јас праам сајн аут...Да го испочитувам предизвикот...:vozbud:
љуге измислиле мсн

и сеуште незнам зашо не се фатите параноик и тигар

боље него да се допишувате и спамувате

"јас те сакам

не не не јас повеке те сакам

лалалаллалал......."
...Е , и ја тоа му викам , ама он нејќе :cry: :poss: :pos:

Ајде јас праам сајн аут...Да го испочитувам предизвикот...:vozbud:

...Е , и ја тоа му викам , ама он нејќе :cry: :poss: :pos:

премногу сум слеп да го забележам тоа, во глава ми се врти само.... фудбал...фудбал....Милан....топка....Хаус....Пс види оваа ама ме замара... Фудбал.... Менаџер.... :pos:

напиши кај некоја од девојките на фоумов на профил:Те сакам неможам без тебе дојди и земи ме во твоите прегратки. И кажи ми на која си напишал за да видам.
За мене вистина ако може.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom