- Член од
- 9 август 2008
- Мислења
- 781
- Поени од реакции
- 40
Браво, Омопирин, ти наместо да ме привлечеш покажа дека ОМО е анти бугарска партија, дека нејните членови мразат Б'лгарија , б'лгарите и сичко б'лгарско. Дека сте партија на Р. М.
Никоја земја на светот нема да регистрира ваква партија. Дури и по неКАКОВ НАЧИН ДА ГА РЕГИСТРИРАТЕ, НИЕ, КЕ ВЕ ОДРЕГИСТРИРАМЕ. Бежанците од Егеја и Пиринците. Како Ванчо Михајлов постапувал кум предавниците. Те чекам душо предавничка. Ела да те честиме.
А МАКЕДОНЦИТЕ И РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИја НЕ СА ТОЛКУ ГЛУПИ ДА РАНАТ ЛУГЕ КАКО ТЕБЕ ДА ИМ СКАПУВА ИМИДЖО БЕ КЕЛЕМЕ.Ама ако си од кресненско ти е простено, оти тамо са природно глупи.
![]()
Тебе нема што да те привлекувам во ОМО. Таму Татари не примаме :pos2:. Кога ќе се приберам ќе ти се јавам специално да те видам каков маж си . Само ти кажав да не стане така да си ги собираш забите со строшени раце насред петрич.
Омо, запамти го тоа:
Ке дојде ден, во кој сите говна кои си ги исрал овде, ке ги изедеш.
Абе ѓубре скапано, со тие заплахи ми се качи на к..от. Кажи уште некоја да слезеш от таму. Запамти нешто од мене : Ќе дојде ден кога ке ти ја сопрат јаслата на која се раниш и ќе си заминеш во историјата како продадена душа и како куче без историја. А нашето дело е свето и вистината и правдата е со нас, па затоа ќе победиме. А такви како тебе ќе смрдат во канавки покрај патот.