БУГАРИТЕ ВООРУЖЕНИ ВО СРЕД МАКЕДОНИЈА

Статус
Затворена за нови мислења.
Сите одродници сте карале Србски школи за пцуене !

Така е , во право си . И сите плаќаме со една валута - Червенки . Ако не ми веруваш питај ја мајка ти , она ќе потврди :vozbud:

ОМО, кои са тие на сликите ?

Гледај убаво ! :pos2:

http://uk.youtube.com/watch?v=OVP36QG0T5g&feature=related

Слушај и се просветувај. Знам дека на вас Татарите тежко ви оди учењето , ама дај потруди се да запамтиш што ти кажува председателот на ОМО . И види ги колку луѓе се. Твојот работодател, Курокачанов никогаш нема да собере толку .

Слушај и се просветувај. Знам дека на вас Татарите тежко ви оди учењето , ама дај потруди се да запамтиш што ти кажува председателот на ОМО . И види ги колку луѓе се. Твојот работодател, Курокачанов никогаш нема да собере толку .
Хе, хе - твојот председател вика "Да живее југославија" !!!
Браво, браво ! Па и Македонскиот го говори едно убаво, убаво ! И Латас е сојузник Ваш !

Мегутова, вопросниот "Председател" ептен не сајдисва Стојков ! :baeh: И двајцата се обвинуват еден друг дека се агенти на ДС ! :pos2:
Еве што вели вашиот вестник: http://www.makedonika.org/NarodnaVolja/July.2006/stat_link9.html

с'штинската пречка пред обединението на всички македонски структури в Б'лгарија е ... јордан Костадинов.

Такви луге си го дадоа животот да може сега ОМО да плјука по дедовците си ! :nenene:
ОМО за пари ке направи сичко. И газ ке даде. А кога не може со аргументи т'рчи при админите и плаче како мома. Чекам да го честам во пиринско. Ако е одовде де.:helou:

ОМО за пари ке направи сичко. И газ ке даде. А кога не може со аргументи т'рчи при админите и плаче како мома. Чекам да го честам во пиринско. Ако е одовде де.:helou:

Не знам за пари на кој му се шири, јас гледам ОМо е тука на свое на свој Македонски форум...за разлика од вас ебаве платените пиздим кој се активирате по нареедба пред секоја гомнарија...

ве поздрави градоначалникот од ново село..и токј курва продадена ко вас...

Не знам за пари на кој му се шири, јас гледам ОМо е тука на свое на свој Македонски форум...за разлика од вас ебаве платените пиздим кој се активирате по нареедба пред секоја гомнарија...

ве поздрави градоначалникот од ново село..и токј курва продадена ко вас...

јаз исто сум тука на свое желание и никој не ме плака. За омопирин не сум сигурен. И постовете ми са за добри односи мегу македонци и бугари, ама кога некој провоцира ( а има ги и од двете страни), мора да се одговори во истиот тон.

јаз исто сум тука на свое желание и никој не ме плака. За омопирин не сум сигурен. И постовете ми са за добри односи мегу македонци и бугари, ама кога некој провоцира ( а има ги и од двете страни), мора да се одговори во истиот тон.

мувата на капата:vozbud:..прв се јави

Хе, хе - твојот председател вика "Да живее југославија" !!!
Браво, браво ! Па и Македонскиот го говори едно убаво, убаво ! И Латас е сојузник Ваш !

Мегутова, вопросниот "Председател" ептен не сајдисва Стојков ! :baeh: И двајцата се обвинуват еден друг дека се агенти на ДС ! :pos2:
Еве што вели вашиот вестник: http://www.makedonika.org/NarodnaVolja/July.2006/stat_link9.html

Бреј !!! Па јазе веке сум бил почти асимилиран !!! :vozbud:
Кажете ми како да си земам македонцки пасош додека е време.

A нашата црква уште им даде дел од моштите на Св.Климент Охридски, на тоа бугарските гадови, гнаси и лајна. Многу добро познат филм. За едно 20-ина години сите бугари ќе трубат

„Б'лгарскија просветител Климент Охридски е живејал, работјал и умрјал за Б'лгарија, србоманите од Скопие ни го украдоа, дрн дрн....“

Бугари, а заедно со вас и Срби, Грци, Албанци и други што толку сте се настрвиле на нас, Македонија и Македонците, еден поздрав до вас, со векови се обидувате да не уништите, и никогаш не сте успеале и нема ни да успеете, (јака муда ако сте дошле со знамиња на воени гробишта, додека вие доаѓате со знамиња на гробишта, ние ви ги ебеме бугарските сестри и жени), и само присетете се на македонската народна поговорка:

„Кој на друг гроб му копа, сам во него паѓа“

П.С. Преку Куршумли Ан и преку Тасино Чешмиче од вас, дај престанете веќе досадни сте

kako be , ne znas ti na forumov si te se plateni.....
mora nekoj od administracijata da go zima tvojot del:vozbud:
odi zali se i hranarina baraj im...mene taka me zeznaa:vozbud:

ne se pravi naiven....priznaj na civ platen spisok si:uvo:

Така е , во право си . И сите плаќаме со една валута - Червенки . Ако не ми веруваш питај ја мајка ти , она ќе потврди :vozbud:
Ц'рвени имаа само лугето од Р. Македонија. Шом и ти си имал, говори дека не си од Пиринско :nenene:како не убедуваш, а од вардарско лажго. Учил си овде. Ебати и пипоно:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom