Генерален штрајк на СОНК

• Креатор на темата Креатор на темата alex-st
  • Време на започнување Време на започнување
Да, да, ќе им забранат на професорите да си одат дома, ќе седат по цели денови у школо..

Тоа неможат да им го забранат, зашто никој нема да ги слуша, а за обработувањето и јас не верувам.

ау каков малоумник си ти..Тоа е чудна работа..Наместо да пишеш некоја новост ти ни го дрвиш како пијан у школо ќе си идел..Браво мајсторе најлуд си..

пс.по аватарот се глеа каква шупачина си :smir:

ппс.Додека најофицијално не се каже на тв дека штрајкот се прекинува НЕМА ШКОЛО!

Ziti majka? Ti ebam psihoanalizata, Ako faktot deka utre Nikola Karev ide vo skolo i ke ima casovi od sreda, za tebe ne e novost,onda ti si retardiran.

Inace na avatarot e decko so ime Joey Jordison 250 puti proglasuvan za najbrz i najdobar dead metal drummer.
I,jebote,kopile nafurano na FA wana be grobari mi zbori sum bil shupcina? Brkaj rabota be fraer..

СЕА НА ВЕСТИ ЧУВ ДЕКА ДОЈЧИН И СОНК ГО ПРОДОЛЖУВААТ ШТРАЈКОТ И ТОА СО ГЛАД,ШТРАЈКОТ СЕ РАДИКАЛИЗИРА! :smir::smir: АЈДЕ ЦАРЕ!

Да, го продолжуваат штрајкот со глад кај Арсо у кафана на скара.....баш сеа ги видов!!!:helou:

Ziti majka? Ti ebam psihoanalizata, Ako faktot deka utre Nikola Karev ide vo skolo i ke ima casovi od sreda, za tebe ne e novost,onda ti si retardiran.

Inace na avatarot e decko so ime Joey Jordison 250 puti proglasuvan za najbrz i najdobar dead metal drummer.
I,jebote,kopile nafurano na FA wana be grobari mi zbori sum bil shupcina? Brkaj rabota be fraer..

АБе куртон ! не си играј курташак , даркерце одвратно! и што к*р ако е прогласен?! Не глуми многу ако имаш некој проблем пиши ми на пп да се најдеме и да го решиме..Дај размисли малце со таа глава бре! Не ти служи за правење фризура! Која новост е бре?! Ај ако не секое школо посебно нека пишува..А ако учиш во карев верувај ќе се најдеме и ќе видиме кој е копиле.. уживај си сеа за сеа..

пс. и да имаш право,фраер сум:smir:

ппс.Дојчин прееска на радио изјави дека ако продолжи владата со притисоци нема да има настава до нова година и за се го обвинува министерот за образование..И кажа дека повеќе школи се придружиле на штрајкот!

Јее до нова година... па ви реков ја :pos:

АБе куртон ! не си играј курташак , даркерце одвратно! и што к*р ако е прогласен?! Не глуми многу ако имаш некој проблем пиши ми на пп да се најдеме и да го решиме..Дај размисли малце со таа глава бре! Не ти служи за правење фризура! Која новост е бре?! Ај ако не секое школо посебно нека пишува..А ако учиш во карев верувај ќе се најдеме и ќе видиме кој е копиле.. уживај си сеа за сеа..

пс. и да имаш право,фраер сум:smir:

ппс.Дојчин прееска на радио изјави дека ако продолжи владата со притисоци нема да има настава до нова година и за се го обвинува министерот за образование..И кажа дека повеќе школи се придружиле на штрајкот!

Sekoe shkolo posebno pishuva zaso NE E SEKOE SKOLO VO SINDIKAT! NEKOJ IDAT NEKOJ NE IDAT! KAREV IDE JBT NE IDE!? SO KUR NE TI E JASNO!? PACER! I KAREV IDE VO SABOTA DA JA OBRABOTI SREDATA SO CASOVI OD 30 MIN! GLUP! I NOVOST E ZASO NIKOJ NE GO PISA TOA,I ZASO GO NEMA NI NA VESTI,TUKU KLASNITE GO KAZALE!
I fraer eden wanabe huligan, iam poveke drugari od FA odkolku ti so nervni keltki vo glavata.
I da ucam u karev, vtora sum.
Ziveam vo novo lisce, Bul. Vidoe Smilevski Bato br 91/15.. slobodno pomini..

Sekoe shkolo posebno pishuva zaso NE E SEKOE SKOLO VO SINDIKAT! NEKOJ IDAT NEKOJ NE IDAT! KAREV IDE JBT NE IDE!? SO KUR NE TI E JASNO!? PACER! I KAREV IDE VO SABOTA DA JA OBRABOTI SREDATA SO CASOVI OD 30 MIN! GLUP! I NOVOST E ZASO NIKOJ NE GO PISA TOA,I ZASO GO NEMA NI NA VESTI,TUKU KLASNITE GO KAZALE!
I fraer eden wanabe huligan, iam poveke drugari od FA odkolku ti so nervni keltki vo glavata.
I da ucam u karev, vtora sum.
Ziveam vo novo lisce, Bul. Vidoe Smilevski Bato br 91/15.. slobodno pomini..

да а? :pos2::pos2::pos2: Епа сеа ме мотивираше поише..И не ми паламуди многу на форум туку ќе се видиме во живо јас и ти..И ајде да не правиме циркузи на форумов ќе налетаме еден на друг..Намерно или случајно..
пс.имал поише другари од ф.а :tapp:

ППС. СЕ ИЗВИНУВАМ ШТО ГИ ЗАМАРАМ ДРУГИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ НА ОВОЈ ФОРУМ НО НЕ МОЖЕВ ДА СЕ ВОЗДРЖАМ НА МУАБЕТИВЕ НА КРЕТЕНЧЕВО

да а? :pos2::pos2::pos2: Епа сеа ме мотивираше поише..И не ми паламуди многу на форум туку ќе се видиме во живо јас и ти..И ајде да не правиме циркузи на форумов ќе налетаме еден на друг..Намерно или случајно..
пс.имал поише другари од ф.а :tapp:

Iam poishe drugari od F.A odkolku ti nervni kletki u glavata...so..i ne ti se faka mnogu..neli?

абе дечки помина то ајде да си најдиме бла бла ке те скршам она ова.....дај разберете се со зборче убаво она ова....ајде сега двата да си пуштите по едно цвеќе...:smir:

Mwa<3:tapp:

Tuku,da se vratam na temata.

Ko sho razbrav ja od site drugari, karev ke obrabotuva sreda,i toa sreda "Den na drvoto" Sho USTVARI e RABOTEN DEN! Kaj sho SITE OTIDOVME!
Raboten a NENASTAVEN DEN!
Sho znaci ne treba da se obrabotuva.
Ali jbg,toa e...na Gorica sho sve nema da i tekne..

Ali jbg, klasnata mi e taze 2-3 godini na rabota. Taka da..moze i samata shiri dezinformacii :)

Iam poishe drugari od F.A odkolku ti nervni kletki u glavata...so..i ne ti se faka mnogu..neli?

Даркер ова ми е последна реплика што ќе се однесува на тебе..
Јас и уште 15 дечки сме таа некој и нешто во таа група и не ми кажуј мн причи за да испаднеш интересен..Ако си фраер пиши ми 3 од ф.а што значат некој и нешто па ќе разговараме..
СЕ ИЗВИНУВАМ УШТЕ ЕДНАШ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom