СЕА НА ВЕСТИ ЧУВ ДЕКА ДОЈЧИН И СОНК ГО ПРОДОЛЖУВААТ ШТРАЈКОТ И ТОА СО ГЛАД,ШТРАЈКОТ СЕ РАДИКАЛИЗИРА! :smir::smir: АЈДЕ ЦАРЕ!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
utre ne sme u skolo,a ovi drugarive od boris ke odat :baeh:
ау каков малоумник си ти..Тоа е чудна работа..Наместо да пишеш некоја новост ти ни го дрвиш како пијан у школо ќе си идел..Браво мајсторе најлуд си..
пс.по аватарот се глеа каква шупачина си :smir:
ппс.Додека најофицијално не се каже на тв дека штрајкот се прекинува НЕМА ШКОЛО!
СЕА НА ВЕСТИ ЧУВ ДЕКА ДОЈЧИН И СОНК ГО ПРОДОЛЖУВААТ ШТРАЈКОТ И ТОА СО ГЛАД,ШТРАЈКОТ СЕ РАДИКАЛИЗИРА! :smir::smir: АЈДЕ ЦАРЕ!
Ziti majka? Ti ebam psihoanalizata, Ako faktot deka utre Nikola Karev ide vo skolo i ke ima casovi od sreda, za tebe ne e novost,onda ti si retardiran.
Inace na avatarot e decko so ime Joey Jordison 250 puti proglasuvan za najbrz i najdobar dead metal drummer.
I,jebote,kopile nafurano na FA wana be grobari mi zbori sum bil shupcina? Brkaj rabota be fraer..
АБе куртон ! не си играј курташак , даркерце одвратно! и што к*р ако е прогласен?! Не глуми многу ако имаш некој проблем пиши ми на пп да се најдеме и да го решиме..Дај размисли малце со таа глава бре! Не ти служи за правење фризура! Која новост е бре?! Ај ако не секое школо посебно нека пишува..А ако учиш во карев верувај ќе се најдеме и ќе видиме кој е копиле.. уживај си сеа за сеа..
пс. и да имаш право,фраер сум:smir:
ппс.Дојчин прееска на радио изјави дека ако продолжи владата со притисоци нема да има настава до нова година и за се го обвинува министерот за образование..И кажа дека повеќе школи се придружиле на штрајкот!
Sekoe shkolo posebno pishuva zaso NE E SEKOE SKOLO VO SINDIKAT! NEKOJ IDAT NEKOJ NE IDAT! KAREV IDE JBT NE IDE!? SO KUR NE TI E JASNO!? PACER! I KAREV IDE VO SABOTA DA JA OBRABOTI SREDATA SO CASOVI OD 30 MIN! GLUP! I NOVOST E ZASO NIKOJ NE GO PISA TOA,I ZASO GO NEMA NI NA VESTI,TUKU KLASNITE GO KAZALE!
I fraer eden wanabe huligan, iam poveke drugari od FA odkolku ti so nervni keltki vo glavata.
I da ucam u karev, vtora sum.
Ziveam vo novo lisce, Bul. Vidoe Smilevski Bato br 91/15.. slobodno pomini..
да а? :pos2::pos2::pos2: Епа сеа ме мотивираше поише..И не ми паламуди многу на форум туку ќе се видиме во живо јас и ти..И ајде да не правиме циркузи на форумов ќе налетаме еден на друг..Намерно или случајно..
пс.имал поише другари од ф.а![]()
Iam poishe drugari od F.A odkolku ti nervni kletki u glavata...so..i ne ti se faka mnogu..neli?