Генерален штрајк на СОНК

• Креатор на темата Креатор на темата alex-st
  • Време на започнување Време на започнување
Сега зборував со една наставничка утре во Струмица ќе се обработува саботата,што значи наставниците ќе бидат во школото.А ние да не одиме,дека тие штрајкуваат !:helou::helou:

Сега зборував со една наставничка утре во Струмица ќе се обработува саботата,што значи наставниците ќе бидат во школото.А ние да не одиме,дека тие штрајкуваат !:helou::helou:

хахахахахах фала шо ни кажа кркркр ние мислевме дека учениците штрајкуваат:helou::smir:

GoD.HateUSaLL и Бојанфамилија97
не се праете манги и престенете да се навредувате
додека на Вести не кажат Од утре во школо седете дома и ќутете темава ја направите како во играчница да е ако потрае штрајков до нова година темава ќе напраи 1 000 страни

додека на Вести не кажат Од утре во школо седете дома и ќутете темава ја направите како во играчница да е ако потрае штрајков до нова година темава ќе напраи 1 000 страни

Peer,nema da kazat na vesti, ova klasnite od karev se javuvaat po uchenici. Mene mi prenese drugarka klasnata na nea i se javila i i kazala, i i rekla use edna profesorka so predava kaj nas.
E,sea,ima eden problem,so nie ustavri ke obrabotuvame raboten den! Lol
Ali kako i da e, zamenik direktorkata mi e komshika,vecer ke i se javam, ke vi prenesam na site tocni informacii,ama samo za u karev, za drugi shkoli poim neam.

се извинувам :smir::smir::smir::smir:

Eve,vikaat deka e raboten den so se obrabotuva radi den na drvoto..

A I DEN NA DRVOTO BESHE RABOTEN DEN JEBOTE!! Raboten ama ne nastaven! FFS! Dzabe otidov vo sredata -.-

Ja прашав професор од кај нас и ми рече не се будали бе каква сабота...:):):)
Значу у ЈБТ е УЖИФКИЧ,најака директорка иаме :):):):):)

Ja прашав професор од кај нас и ми рече не се будали бе каква сабота...:):):)
Значу у ЈБТ е УЖИФКИЧ,најака директорка иаме :):):):):)

hahahaah :)) Zakon pforesor :)

Jbg,eve se poveke i poveke deca mi pisuvat na msn deka klasnite rekle da ideme -.-

Si ebalo majkata, i onaka nema 30 min da sedime u skolo -.-

Значи колку политички кажуеја овја на сител :tapp::tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom