Генерален штрајк на СОНК

• Креатор на темата Креатор на темата alex-st
  • Време на започнување Време на започнување
Еве што ми стигна по скајп пред некое време

Se izvestuvaat site ucenici od srednite i osnovnite ucilista deka utre NE ma da se odrzi nastava bid ki SONK NE najde zaednicki jazik so Ministerstvoto za Obrazovanie.... NE se znae koa ke preki NE strajkot.

Е, поради ова треба да се оди на училиште. Ајде за ова второто може сакаат да потенцираат НЕ, ама Не ма да учиме?

јас незнам дали моето школо штрајкува односно Орце Николов... денес немаше часови а за утре незнам и никој нема информации... ако се на штајк не планирам за безвезе да се мкнам од радишани до карпуш за да се вратам дома пак така да ако има некој информации нека каже да знам што да правам

знам дека сум оф топик ама многу ме интересира дали карев има настава или не.

и.... утре учиме или не?

a znae li nekoj dali vo karev ke se uci utre?

A шо ви е гајле вас дали ќе се штрајкуваат професорите или не. Вие сте ученици, ваша должност е да одите во школо независно дали се одржува настава или не. Барем вие коа не штрајкувате.

Ако не дојде одреден број на ученици нема да има никаде настава! Ебати организацијата!! ЌЕ ВИДИТЕ ДЕКА НЕМА ДА ИМА ЧАСОВИ ИЛИ АКО ИМА КЕ БИДАТ ПО МАКСИМУМ 20 МИН! И НЕМА ДА ЗАПИШУВААТ - ЏАБЕ СЕ ФУРАТЕ

денес цела гимназија дојде на часој,па пак не држевме...

Ја имаше директорката на карев прееска на телевизија и ги замоли СИТЕ ученици да дојдат на настава
Сеа вие како сакате...

Ја имаше директорката на карев прееска на телевизија и ги замоли СИТЕ ученици да дојдат на настава
Сеа вие како сакате...

И да отиде одреден број на ученици нема да има часови ќе видите!! јас кого и да прашав од карев добив ист одговор..НЕ ИДЕМЕ!

Штрајкот продолжува, слободно спијајте.

A шо ви е гајле вас дали ќе се штрајкуваат професорите или не. Вие сте ученици, ваша должност е да одите во школо независно дали се одржува настава или не. Барем вие коа не штрајкувате.
И јас ќе го кажев истото да бев сега студент како тебе............... се шалам:wink:, во право си.Јас ќе одам утре сабајле во школо, оти ми е блиску па што биде нека биде, ако нема на школо, ќе се иде на кафе:)

Ке се обработуваат ли во Сабота деновите во кои ке се штракјува?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom