Шо прајте во WC?

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување
Нема ништо подобро за мене кога ќе седнам на WC шолјата со нов, свеж, неупотребен, непрочитан весник...
15 мин минимум си седам, си читам и си серам.:)
И билтен врши работа...ама не е тоа-тоа.
Подобро и од секс.:pos:

Добро бе никој не седи повеќе од 1 саат?:)
Јас кога одам во ВЦ, земам весници и списанија, мобилен, чипс, смоки нешто така, ја заклучувам вратата, пред шолјата оставам столица за да ги оптегнам нозете и одмарам 1 саат исклучен од светот во потполно уживање:pipi:

Добро бе никој не седи повеќе од 1 саат?:)
Јас кога одам во ВЦ, земам весници и списанија, мобилен, чипс, смоки нешто така, ја заклучувам вратата, пред шолјата оставам столица за да ги оптегнам нозете и одмарам 1 саат исклучен од светот во потполно уживање:pipi:

Damn

Како само можеш ?

Јас гледам што побрзо да излезам ... ако се капам седам 20-30 мин

Лаптоп со wireless и уживам :)
Се дешава да ме нема подолго време

Мочам и кењам уз цигаре почесто полесно да ми иде говното.:pos2:

Бројам колку слојна е хартијата.

А ливчиња на спортска не е препорачливо у веце да се пишат, стално срање испаѓаат.

Зимам некој весник да читам или некое списание старо само така да губам време додека си завршам работа.

А бе кај се дамите од форумот да се вклучат во темава.Не е фер овака.Нели сме рамноправни :pipi:.Ке помислам дека само машките имаат потреба да идат во WC :)

Се вклучив јас бе:). Ама јас не идам со мобилен во WC па да праам хајфајв фотки и да заборавам и зошто сум отишла во WC. т.е. неговата првична намена :) :pos:

Се напињам..буквално :) Во Гармишпартенкирхен поза сум најчесто, понекогаш пушам цигара и тоа,али весници читање рчкање телефони и такви ствари никако,не знам кој ви е ќеф да си барате занимациии седнати врз говна :icon_lol:

Ја ... за разлика од сите вас ... во ВЦ се олеснувам ... тако звани вршам физиолошка потреба : Се*ење .... хаха ... и за 5 мин најчесто сум надвор ... оти кај мене времето е пари ... овај поише време на МСН ... хаха :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom