максовизија
Lunatic
За да не си имаш потешкотии, инсталирај SP3, иначе ќе треба со хакови и триста чуда во registry да го преименуваш во SP3 за играта да се пушти
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mac)) e 6egobiec, ja bie 6egata.За да не си имаш потешкотии, инсталирај SP3, иначе ќе треба со хакови и триста чуда во registry да го преименуваш во SP3 за играта да се пушти
Планирам следните денови да ја инсталирам пес 2009 незнам дали ќе можам да ја играм. 2 Год ми е стар компјутерот некои слични игри како на пример winning eleven и champions league 2006-2007 ми сецкат малце а незнам дали е тоа до комп или до конфигурацијата.
Мојот пц...
Mb ASRock 775v88+/LGA
CPU INTEL CeleronD 3060MHz LGA
Ram 512mb PQI DDR400 (PC3200)
HDD Excelstor 80GB 7200 8MB SATA2
VGA Palit FX6200 256DDR2 64bit
Ќе може ли да ја играм GTA 4 на Dual Core процесор?
Сите други компоненти ми се во ред, само за процесорот не бев сигурен. Но ако до толку е потребно, ќе наведам:
Матична: ECS 945GCT-M2
Рам меморија: 1 гб DDR 2, но ќе ставам уште еден гигабајт многу скоро
Графичка карта: Nvidia Geforce 9500GT 512 mb
Хард диск: 80 gb
Да напоменам, играта ја играв на едно јадрен процесор Целерон 3,06 гигахерци, но сецкаше. Затоа прашувам дали ќе ги имам истите проблеми и на двојадрениот процесор.
Благодарам. Многу ми помогна.:smir:OK e, немаш гајле, ќе ја играш добро, јас имам слична со 2гб рам и супер ми иде не ми сецка![]()
А ке може ли GTA 4 на Dual core 2.5 GHz 4 GB ram Nvidia GeForce 9400 GT
Ќе може ли да ја играм GTA 4 на Dual Core процесор?
Со таа графичка нема да се изнаиграш :nenene:А ке може ли GTA 4 на Dual core 2.5 GHz 4 GB ram Nvidia GeForce 9400 GT
Ке може ли GTA4 со добра графика да се игра на CoreDuoE2180 2Ghz, 3GB ram, Nvidia GeForce 8400GS -512 mb.
А ке може ли GTA 4 на Dual core 2.5 GHz 4 GB ram Nvidia GeForce 9400 GT