Што кога ТОЈ се плаши од секс?

• Креатор на темата Креатор на темата bad_girl
  • Време на започнување Време на започнување
Тогаш момчето е девиЦА.
Ако сум во врска и ми значи тогаш нудам помош да се преброди стравот ако не чао пријатно.

Тогаш момчето е девиЦА.
Ако сум во врска и ми значи тогаш нудам помош да се преброди стравот ако не чао пријатно.
се согласувам
а што ако и ТОЈ и ТАА се девици ??? што праиме тогаш тешка комбинација...

се согласувам
а што ако и ТОЈ и ТАА се девици ??? што праиме тогаш тешка комбинација...
Навистина тешка комбинација. Претпоставувам дека и двајцата ќе се информираат доволно за тој акт и ќе имаат некое пред се теоретско знаење-што би кажала една моја добра другарка..:vozbud: Поинаку не би знаела, незнам, не сум била во таква ситуација, а и нема ни да бидам. :smir:

Ма,ке му помине стравот...
Девојки-нападнете го,ке се предомисли...ако не таков не ви треба:smir:

Навистина тешка комбинација. Претпоставувам дека и двајцата ќе се информираат доволно за тој акт и ќе имаат некое пред се теоретско знаење-што би кажала една моја добра другарка..:vozbud: Поинаку не би знаела, незнам, не сум била во таква ситуација, а и нема ни да бидам. :smir:

Нема што да се информира, го вади го става и чао и пиши ми.

Во целата предигра, адреналин и се тоа, не верувам да се најде место за страв. Ручна тешко се дига после.

Нема страв, има само педери. Кој се плаши од секс со жена, САКА СО МАЖ.:pos2:

iskreno i mene mi se ima deseno da nejkam i da mi e strav so edna tipka - finta bese so tipkata bese mn krupna i visoka i so mn teska raka = strav mi bese da ne me utepa od mavanje ako neso trgne pogresno :) .............. a ja onaka siten ... i luge aman so ovie gluposti gay pa gay pa gay - prvo i prvo ako e nekoj gay nema da ide so zensko ke si odi so masko kapish ? taka da nema da dojde ni do toa da ima strav od seks so zensko :)

Нема што да се информира, го вади го става и чао и пиши ми.
Епа тоа сака да го каже авторот на темата, стравот кај некои мажи е баш тој, стави го и веднаш вади го а рибата е јака смоква која сака длабоко есенско орање и некои си велат дека е подобро да нема секс од колку сите другарки на дотичната да му се смеат?!
Е тој е тој страв а не дека минџата имала заби па ќе му го гризнела... :kez:

gay covek ednostavno nema da ima vrska so zensko i nema da se stava u situacija da se srami od nejze ke si ide so nekoj tip i ke si gi usisavaat organite :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom