Не претера туку закасна... има разлика. Го отепавме од чекање во декември, јануар... дојде во март.значи претера више снегов годинава
Немаат ништо против снегот. Имаат против снег во март. Имаат против таков снег што наместо совршенство, оддава слика на ред катастрофи кои и се закануваат на државата ни.Гледам многу луѓе имаат нешто против снегот. За мене снегот е совршенство. Толку симетрично создадени трошки кои грациозно играат низ струите на ветрот може само природата да создаде. Снегот ги прави нештата да изгледаат попрекрасни.:smir:
Изгледа ти не го памтиш снегот пред 5-6 години на Благовец во Април месец,а и поарно сега неголи на 40 степени на лето да риниме снег.:pos2::pos2::pos2:Немаат ништо против снегот. Имаат против снег во март. Имаат против таков снег што наместо совршенство, оддава слика на ред катастрофи кои и се закануваат на државата ни.
Да. Се е толку едноставно и исто. Добивам чувство на една потполна еднаквост околу мене. Ништо повеќе ваму ништо помалку таму. Се е бело... за жал само првите два три дена ..после шљакаторник ..реланоста наша ..абе приказна цела е сеногоф. Ама не приказна во март или за велигден. Веќе имам измислено и игра/ се лизгаме со со јајце во рака на кој му се скрши јајцето лууз xD ok! I`m shuted up!Гледам многу луѓе имаат нешто против снегот. За мене снегот е совршенство. Толку симетрично создадени трошки кои грациозно играат низ струите на ветрот може само природата да создаде. Снегот ги прави нештата да изгледаат попрекрасни.:smir: