Не претера туку закасна... има разлика. Го отепавме од чекање во декември, јануар... дојде во март.значи претера више снегов годинава![]()
Немаат ништо против снегот. Имаат против снег во март. Имаат против таков снег што наместо совршенство, оддава слика на ред катастрофи кои и се закануваат на државата ни.Гледам многу луѓе имаат нешто против снегот. За мене снегот е совршенство. Толку симетрично создадени трошки кои грациозно играат низ струите на ветрот може само природата да создаде. Снегот ги прави нештата да изгледаат попрекрасни.:smir:
Изгледа ти не го памтиш снегот пред 5-6 години на Благовец во Април месец,а и поарно сега неголи на 40 степени на лето да риниме снег.:pos2::pos2::pos2:Немаат ништо против снегот. Имаат против снег во март. Имаат против таков снег што наместо совршенство, оддава слика на ред катастрофи кои и се закануваат на државата ни.
Да. Се е толку едноставно и исто. Добивам чувство на една потполна еднаквост околу мене. Ништо повеќе ваму ништо помалку таму. Се е бело... за жал само првите два три дена ..после шљакаторник ..реланоста наша ..абе приказна цела е сеногоф. Ама не приказна во март или за велигден. Веќе имам измислено и игра/ се лизгаме со со јајце во рака на кој му се скрши јајцето лууз xD ok! I`m shuted up!Гледам многу луѓе имаат нешто против снегот. За мене снегот е совршенство. Толку симетрично создадени трошки кои грациозно играат низ струите на ветрот може само природата да создаде. Снегот ги прави нештата да изгледаат попрекрасни.:smir: