Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Абе поубаво е ладничко, снегче... ммм

Не, не, не, не фала. Златно сонце, златен дожд, пролет/лето.... е тоа е за ммммм... Нема капути, нема капи и шалови! Amen to that!

Не е ладново од снегот драга.. Не си го нашла вистинскиот само. :pipi:

Можно е, ама како и да е, нека дојде пролет, нека има дожд и сонце... па после ќе му ја мислам ако ми е ладно пак.:icon_lol:

Не, не, не, не фала. Златно сонце, златен дожд, пролет/лето.... е тоа е за ммммм... Нема капути, нема капи и шалови! Amen to that!

Можно е, ама како и да е, нека дојде пролет, нека има дожд и сонце... па после ќе му ја мислам ако ми е ладно пак.:icon_lol:

Дожд?! За тоа треба чадор. А ако има чадор, ке го изгубиш и ке бидеш во минус со пари за нов чадор. Фала, вака со снегов само мокри чорапи имаш.

Дожд?! За тоа треба чадор. А ако има чадор, ке го изгубиш и ке бидеш во минус со пари за нов чадор. Фала, вака со снегов само мокри чорапи имаш.

Кој спомна чадор? :pipi:

Кој спомна чадор? :pipi:

Епа мокра коса. После со фен ке ја сушиш и ке трошиш струја која ке ја плаќаш после.

Туу ама сум фатил со икономичноста. :)

Епа мокра коса. После со фен ке ја сушиш и ке трошиш струја која ке ја плаќаш после.

Туу ама сум фатил со икономичноста. :)

Па пролет/лето кога врне, топло е, така да нема потреба од фен. :icon_lol:

Доста беше мислам, се заборавивме. :) :) :)

во Ресен 45цм,АМА МНОГУ МРАЗАМ СНЕГ!НАЈМНОГУ

Кај ке одиш на скијање ???
Ниже поле - Пелистер, дневна карта 300 денари (за студенти, мада не сум студент :)), денес беше брат ми, имаше се на се 10 скијачи. Ред за ски лиф никаков, скијање до посер, целата планина за тебе :)

Ски центар копанки??? Има за наплата два тројца во Битола може да отидеме утре со колегата да го посетиме и овој ски центар башка и двајцата студенти колку да се каже имаме идекси може еден ден да утепаме таму а и на слики гледам добро е :vozbud:

Прееска глеав на а1 во Охрид за тоа со омбите.Леле како го мааше еј прст пред око не се глеаше.
Иначе во Скопје баја се разврна.

Баш прееска гледав метео на а1 и кажаа за викендов нешто потопло со дожд,али од понеделник навечер повторно студен бран изразен со поинтезивни врнежи од снег

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom