Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Охрид најмногу снег ама веќе 5-6 часа врнит дожд ЛОМ Е СЕ

Многу сум среќен со снегот, кога ќе врне снег се ми изгледа чисто, се ми изгледа природно, нема никакви отпадоци, а и белата боја некако ми ги одмора очите, по цели саати седам пред прозорецот и го гледам снегот, како некоја магија е, се надевам дека барем уште 2 недели ќе се задржи вака како што е

ЧИТАЈТЕ

Снежната покривка која вчера го покри Охрид, изнесуваше 31 сантиметар и според Управата за хидрометеролошки работи, била за неколку сантиметри поголема од снежната покривка која била измерена во скијачките центри низ Македонија.

Во Крушево вчера биле имерени 28 сантиметри од новонаврнатиот снег, а на Попова Шапка и на Маврово по 25 сантиметри. Во другите градови биле измерени помалку од десетина сантиметри снег.

Според прогнозите, нови врнежи од снег ќе следуваат од понеделник, кога се најавува и повторно опаѓање на температурите.

Жими мајка!Во Велес кај не врне па и се топи тој шо заврна.Не е фер овоа па сакам пак снег

Жими мајка!Во Велес кај не врне па и се топи тој шо заврна.Не е фер овоа па сакам пак снег

Студеното и снежно време во земјава ќе потрае и идната недела, најавуваат од Управата за хидрометеоролошкио работи.

Вo понеделник Макединија ќе потпадне под влијание на нов влажен и студен бран што ќе донесе поинтензивни врнежи од снег. Студено време не очекува и во вторник, кога утринските температури ќе се движат од минус 7 до минус 1, а дневната нема да биде повисока од нулата.

Слично време не очекува и во среда. Утринските температури ќе се движат од минус 12 до минус 5, а дневните од -6 до -1 степен Целзиусов, информираат од Управата за хидрометеоролошки работи на Македонија.

Незнам како е во останатиот дел од Македонија но во Преспа моментално ИСТУРА, доста ситен но навистина интензивно :)

Незнам како е во останатиот дел од Македонија но во Преспа моментално ИСТУРА, доста ситен но навистина интензивно :)

Блазе вам, во Прилеп сето е растопено влажно, а снег денес ни снегулка, ебати и промена на клима и промена на полови, дај прати малку овде...

Ве молам кажете дали во Скопје ќе вее снег? и каде во Македонија вее снег ОДГОВОР ВЕ МОЛАМ :nesum:

Тука во Велес скоро се стопи :јејеје::јејеје::јејеје::јејеје:

Тука во Велес скоро се стопи :јејеје::јејеје::јејеје::јејеје:

Овде штотуку почна, така да очекувајте во Велес(Титов:vozbud:) за брзо време...

Хејтам снег! :зз:

Зошто бе, земаш литар, две, три вино, викаш пријателите, санката и формула еден, облог: уште едно, две, три литра...

Абе луѓе ќе вее снег во Скопје? :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom