Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Колку ќе ми беше мизерно утрото да не беше снегот :)
Колку беа убави бели улиците.. па крцкаво. Не ми беше ни толку студено.
Сакам повеќе вакви денови :)

во Ресен имат до колена и се уште врнит, да не речем туриват, кај и да е утре очекуваме многу појќе снег:)

во Ресен имат до колена и се уште врнит, да не речем туриват, кај и да е утре очекуваме многу појќе снег:)

Абе дајте некоја слика алоооооо, стави едно Јаболко во снегот да знајме дека е од Ресен :smee::smee:

Трк овдека ако не се снајдеш пишими ќе ти објаснам подобро.

откако ќе ја ставам сликата на http://imageshack.us/ за да ја поставам сликата на кајгана да напишам

Кликни на ова сличево
insertimage.gif
, и ставиго линкот од сликата. Кога ќе ја уплоадираш на таа страната на сликата направии десен клик View Image и тој линк ќе го ставиш

Кликни на ова сличево
insertimage.gif
, и ставиго линкот од сликата. Кога ќе ја уплоадираш на таа страната на сликата направии десен клик View Image и тој линк ќе го ставиш

е фала многу сега ќе сликам и ке поставам неколку слики :):)

Ајде да видиме каков е Ресен... кај нас во Скопје нема ништо... снегот се топи... :(

Толку од снегот за денес во Струга, ајде сега пливање по улици :)

Во Струмица пак заврна, до вечер нема да се оди по улиците... незнам шо ви прави кеиф снегот :nesum:

Утрото Ресен имаше околу 30-35 цм. Сега престанаа врнежите и со оглед на тоа колку е топло времето, снегот се топи. Но, сепак има околу 30-тина цм. Ме мрзи да сликам. :wink:

И во Велес не врне веќе :lut::cry: ама се надевам дека за брзо време пак ќе почне како вчера

Дај бе луѓе сликајте што ви е? дај да видиме леле :nesum:

Е ти го чушнам у снего, мора ли и тука да врне!:lut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom