Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
абе мене така ми се чини или како одиш со стрелката натака врне снегов? за форумов праам муабет

За 4 саати наврнаа добри 15cm у Скопје. Инаку, снегот многу ме потсеќа на тој од 2002, да се надеваме дека до Понеделник ќе имаме едно 50 cm :)

Ова ми е убаво додека паѓа снегот :) сакам да се натрупа многу снег :pipi: ама кога ќе почне да се топи....е тоа е мразам.

Абе снегот е супер, ама што да правам сега што треба да излезам, а ЈСП како што гледам изгледа не вози. Цели улици се блокирани од снег, катастрофа!

Да тибам снегот да тибам... го чекаме ко јајце пред велигден, ама слабо заврна Битола. Едвај 10 цм.

Дај ајде биди фер... пола метро треба за незаборавна ски сезона 09/10 :)

Одлична атмосфера направи снегчево. Само што се враќам од рели Синџелиќ Центар :tv:

абе мене така ми се чини или како одиш со стрелката натака врне снегов? за форумов праам муабет

А како може да се исклучи таа опција, т.е. да не ми врни снег на форумов?

Цел ден со мали прекини врне, веќе има меѓу 25-30 cm., еве и сега врне ко лудо, се надевам до утре на половина метро. :vozbud:

Врни само снег едно седум осум саати, заебана кривина има кај мене досега едно три четворица таксисти ги подчукнаа колите.

Што убаво се изнашетав на снегчетоо низ паркк се присетив ко бев мала :)))))

Ова снегов на форумов, иде контра од маусот :) Ако идеш со маусот лево, овој иде десно. Right? XD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom