Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам зашо ама асе мислам дека оваа година ке падне добар снег... мош ке почекаме ама ке имаме еден добар снег.. стварно незнам шо ме тера да мислам така...:toe:

Снееееег:vozbud::денса:

Сакам снег, ако нема ке си купам топ за снег!

Уште снег ми фали и да бидам третиот сериски убиец кој идел по делата на Агата Кристи.

Едвај чекам да заврне снеег да се порадувам како мало дете и да си правам снешко :vozbud:
само ме нервира што после тоа се е кашаво,али додека паѓа и се е така бело убаво, волшебно е се!

сакам да си напрам снешко...али оваа година ке одам крушевоо на еден викенд

Пак јас... добро бе, август ли сме па што овие имбециливе од Македонија Пат се повторно изненадени од снегот... нели гледаат временска прогноза :tapp:

* да да има снег.

Пак јас... добро бе, август ли сме па што овие имбециливе од Македонија Пат се повторно изненадени од снегот... нели гледаат временска прогноза :tapp:

* да да има снег.

:nesvest: ОМГ, СНЕГ ВО ДЕКЕМВРИ?! :nesvest:
*кај има снег, во Скопје во центар јас не видов да врне? :toe:

:nesvest: ОМГ, СНЕГ ВО ДЕКЕМВРИ?! :nesvest:
*кај има снег, во Скопје во центар јас не видов да врне? :toe:
Така блиску но спеак далеку од Џиш... викам далеку бидејќи на Ѓавато неможеле да преминат камиони... имало застој во сообраќајот 20-30 сантиметри снег на коловозот.

Сиромашни сме и во Струга :/

Го сакам само ако си врне онака убаво,и си се таложи,а не да се прави каша попара..а и плус коа ќе се испозаледи се..ухууу..ама во глобала сакам да заврне,не сакам зимата да помине а да не видам снег!:wink:

Почна... врне - истура, нека е за убаво само (Ресен колинг)

Битола нема ништо засега... врни нешто налик на замрзнат дожт (шушлек), ама ептен слабо.

Се надевам дека утре ќе има наврнато 20-30 цм кога ќе станам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom