Снег

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Кичево веќе неколку сантиметри си нареди, од сабајле врне а и не престанува како што гледам и тоа убав цврст снег си врне :toe: зима си дојде толку

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако утре заврне снег, има матна вода да ве земе* сите што посакувате.

*Фантом извини што ти крадам фраза, но само со таа можам да си го истакнам бесот што баш денес и утре ќе е вакво времево, или па бетер :mad:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Ај, коа ќе ви требаат 2 саати да стигнете до школо, пошто денес од само едно дожде Скопје беше хаос и се чекаше по 15 минути на семафор, ќе зборите.
Снегот е супер, ама ако си на планина, и ако немаш обврски. Во спротивно, станувањето во 6 саат сабајле и не е така пријатно.

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Во град снег не сакам воопшто, зошто создава неверојатен хаос и плус за да се стигне од едно место до друго-нема теоретски шанси да не се направиш свинче.
Маврово,Крушево и останати ски-центри нека паѓа колку што е можно поише-ми се скија не за друго:smir:

П.С.Прогнозите беа дека денеска ќе врне снег.Не заврне денес-ај нека не врне и утре:pipi:

Член од
31 јануари 2009
Мислења
258
Поени од реакции
12
Во град снег не сакам воопшто, зошто создава неверојатен хаос и плус за да се стигне од едно место до друго-нема теоретски шанси да не се направиш свинче.
Маврово,Крушево и останати ски-центри нека паѓа колку што е можно поише-ми се скија не за друго:smir:

П.С.Прогнозите беа дека денеска ќе врне снег.Не заврне денес-ај нека не врне и утре:pipi:

заврна... во Тетово барем =]

иначе ни ја не симаптишем снег а овде у зима го има колку сакаш :mad: али ајде ќе пројде зимава како секогаш =]

A

Alexander Nevsky

Гостин
Во Гостивар врнеше утрово ама јас кога се разбудив престана сега дожд си врне :(

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Убаво ќе беше снегот да се шмркаше.

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Мразам мразам мразам снег!! Уште тоа ми фали сега, знаејќи дека на почеток сеа ке биде кајшкајнца, бљак. Каков и да е, го мразам! Додека да стигнеш до на факс или било каде, лом. Абе бегај таму.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.072
Поени од реакции
74.764
Едвај чекам да падне снег, неможам да опишам колку сум радосен во тие моменти. Уживам кога одам по снегот и ми крцка под нозе:vozbud: А да не зборам колку е убаво Пржино во тоа време. Уффффф:party3::party3::wub::wub:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Се е бело се е бело
Читај го тоа на штипски дијалект, се-ебело се-ебело во нашето село :pos:.

Инаку, снегот колку што го сакам толку и не го сакам.
Убаво е да си поиграш, снешко, па мавање со топки, вечерна прошетка додека врне-посебно со некое слатко девојче ако си...мх мераци :)

Ама па кога треба рано да идеш некаде-без разлика фаултет, училиште работа - па мрзнеш се уште не расонет чекаш автобус. Или кога е замрзнато или шљакаво па дома ќе се вратиш со модринки или па ко од туш излезен...е тогаш сите го пљукаме времетo, тоест зимата, тоест снегот. lol

Kajgana Shop

На врв Bottom