Грчки борбени авиони извршија напад против Република Македонија (лажно)

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
FUCK знаев дека утнав нешто....
Добро е што кај нас нападнаа Грциве. Кај Велс напаѓаа Марсовци...

Не би да го споредувам Миленко со Орсон Велс...
Ама, за марсовци помалку ќе се сќењавме :)

Нема врска Миленко, тој си читал извадок од книга па си кажал што е, туку ЈовеБТ после ни пет ни шест одма на youtube :pos:
ами му го баравме овој дел јака беше ситуацијата :pos2:

Само нешто,знам дека е оф-топик. Има ли некој линк од некоја реклама Ти си Македонија?:smir: Сакам да ја гледам

Zaebancija ili vistina i toa e mozhno da ni se sluchi ako im odime po nervi ushte malku na Gejlada.

Леле од целава ситуација овој највеке ме изнервира.Алал да ти е.Полтрону.НАпрај услуга на сите и ако ова стварно се случи пакуј се и одма Бујановац.Џаде.Сме им оделе на нерви.ЈАките муда па они на Балканов......

Ама и МИленко е мутав.КАсарната во Бт е одамна угасена.

А инаку убава идеја ми даде Миленко ама ај утре......да ги средам материјаливе....

Глупо, многу глупо. Нити го знам кој е Миленко, нито го знам кој е Зоте, ама да им ебам мајката и на двајцата оти ме држат буден до 2 саат а на сабајле сум на работа. Па наместо да спијам , мораше да размислувам како да спалам Грчкиот ресторан во близина како одмазда.... Ајде да одат у П.М. Се читаме утре .

Пико, гледаш муабетот од некни што ти кажав? Пичетини сине, пичетини :)

размислувам да почнам со прозиводство на памперси за возрасни, по вечерашнава ситуација заклучив дека ќе има промет

Коментариве на темава докажуваат дека не многу крв останата во нас од Александар Македонски (на жалост):salut:.

Секоја чест на Миленко !!!:aplauz::zver:

Зоте пиздо ќорава!
Quo vadis!!!!!!
Имаш ли ти ум бре!!!!???

Пијан че се самомобилизирав!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom