Петок вечер...

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
... а ти си на Кајгана :)

Зошто?

п.с. Знам дека ќе иде во канта, ама сериозно ме интересира кој зошто е вечерва дома и на интернет...

пред саат време си дојдов од тренинг...ама не е причина тренингот, овде нема со кој да излегувам толку често затоа дома на интернет:nesum:

Мене петок вечер дома ми е пракса од стално,пошто искачам недели,четвртоци,и саботи,т.е секој ден само не петок.
Не знам од стално сум го глеал ко чкарт ден за надвор,башка и најака програма на ТВ има у петок :)плус и саботи често сум на факултет од сабајле па и тоа придонесе малце

Затоа што надвор е факинг колд, петок ми е некако ден за гледање филмчиња, играње игри и средување на фотографиите што ги имам фотнато, а и преморена сум од пливање, па затоа можеби во петок ретко излегувам. :)

Ех, не би требало да сум тука јас, ама настинката ме натера:)

Пошо бев надвор од 7 сабајле и дооф да јадам торта и да се пресоблечам и пак ќе искачам.. Нет у меѓувреме :)

тапа муабет нема луге за движење + втора смена во школо... такада ке си чилирам троа на кајганкава :)

Безвеза останав дома,ме мрзеше да се спремам и многу ми се спие па планирам да легнам порано

Јас не сум тука... излезен сум :icon_lol:

Прво... ми се спие.
Второ... не излегуваат другарите некои поради Х причини некои поради колоквумската фамозна недела (како да ќе нема испити ебаго :icon_lol:)
Трето... мсн :pipi:

Пошто е петок вечер

Затоа што немам кога да седнам на интернет. Искрено ова ми е слободно време и дури сега можам да видам што и како се случува, што има ново.
Башка ладно е, а јас сум веќе преморена.

Зашто ми е за*бана раката, и сум под седативи...:nesum:

работа уште од 6саат сабајле. Таман си дојдов, ајде на фудбал. Се скапавме од трчање и сега сум ко умрен, неможам да станам од фотељава.

Ајде утре ке биде боље. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom