Сем Вакнин:САД планираат да испратат агенти за смена на режимот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Локација
Охрид
Веб-сајт
kladilnica.forumup.com
Се јави пак (ш)пиунчето Вакнин.
---------------------------------
Сем Вакнин, американски аналитичар кој живее во Македонија, ја протури информацијата дека желбата на Едвард Џозеф да се врати во Македoнија не е случајна.

Во СМС пораките испартени до новинари Вакнин без да каже од каде му се вакви доверливи информации тврди: Американците планираат да испратат агенти за смена на режимот во Македонија. Меѓународната кризна група со Едвард Џозеф наскоро ќе започнат операции овде. Јас бев сведок на активностите на Џозеф во 2002та.

sitel.com.mk

Сем Вакнин, американски аналитичар кој живее во Македонија, ја протури информацијата дека желбата на Едвард Џозеф да се врати во Македoнија не е случајна.

Во СМС пораките испартени до новинари Вакнин без да каже од каде му се вакви доверливи информации тврди: Американците планираат да испратат агенти за смена на режимот во Македонија. Меѓународната кризна група со Едвард Џозеф наскоро ќе започнат операции овде. Јас бев сведок на активностите на Џозеф во 2002та.

sitel.com.mk

Едвард Џозеф е еден од тие што не убедуваше дека ако не го смениме името, Македонија ке ја снема.
А еден куп Експертутки му ги украа зборовите и ги повторуваа како папагали:drk:

Уште..да кажеа која е причината.... што им смета “режимот“..

Можеш да претпоставиш.
"Режимот" е непопустлив, им ги мати плановите на Американците, на нив не им се исплати да ја фаќаат грција за гуша, па мислат дека ке си поминат со помалку штета ако го направат тоа во Македонија.
И секако, да инсталираат ПОКОМПРОМИСНА и ПОФЛЕКСИБИЛНА влада што ке го смени името додека трепнеш

Едит
А можно е оваа изјава да е нарачана, за психолошки да се притисне јавноста за го прифати последниот предлог - каков и да е, што пак е на наша штета.
Никогаш не сум имал доверба во Американците

Ептен е очигледно."Диктаторот" Груевски не игра по музиката која му ја свират западните демократи."Режимот" мора затоа да падне.
Да победеше Рада,досега ќе бевме во ЕУ и НАТО,ама државата ќе ни се викаше Лајно,а ние ќе бевме Лајнари.:tapp:

Баткава е шворц, нема пари, сакаа некоја илјадарка за да замолкне.

Причината за смена на режимот е желбата за другиот режим да дојде на власт.:toe:

Причината за смена на режимот е желбата за другиот режим да дојде на власт.:toe:

Се тоа до тука е јасно.. Ама кој би бил тој другиот режим?
+ типов е сериозен? Смената на режим е прилично комплицирана ствар, не се постигнува со тапшање по рамо и со убави зборови...

sitel.com.mk
Шо ќе им е да праќаат агенти бе, кога овде имаш изроди еден куп кои дури и за беспари ќе ја продадат Македонија. Инаку интересно јудава, често пати има погодено шо ќе ни се случи во непосредна иднина...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom