"Девојка ми" и новата кола

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што и` се нафрливте на Анастазија па сега? Зошто рече дека девојката не е толку грда? Нејзино видување е тоа. Што не му се нафрливте на Серпико, и тој го кажа истото? Или па тој е админ?

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Што и` се нафрливте на Анастазија па сега? Зошто рече дека девојката не е толку грда? Што не му се нафрливте на Серпико, и тој го кажа истото? Или па тој е админ?
Хеј, уживај, си се набацив сама на ремет.
Треба малку да прекинат да зборат за рандом луѓе какви се... Оваа е во Илиноис... Јас сум им поблиску и не си дозволуваат да плукаат доволно, ама си ја покажав поентата дека нема врска со изгледот... Чисто е до тоа на кого ќе му го фрлат пикот ;)

PlayBoY

I am the MuNgoS
Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.063
Поени од реакции
5
ЛЕЛЕ ЛЕЛЕЛЕ .а.сдахдјакдадјф ЧЕКАААААААААЈ!!! усте се смеам :D:D ama gi listam od 1 strana do Posledna ... :D posle se registriram na toa, i moram edna slika da stavam... LELELELE KAKOV TI ЕЕЕЈ и ТИПКА :D:D

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
....се плашим!!!!!!!! :place:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
..секакви имало бре..леее кошмари..леее аууу...не..не можем поише хахахахаххахахахахахахахаххахахахахахахахахха

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Fuck крвишта!!! Иначе темава е F-крај...

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Што и` се нафрливте на Анастазија па сега? Зошто рече дека девојката не е толку грда? Нејзино видување е тоа. Што не му се нафрливте на Серпико, и тој го кажа истото? Или па тој е админ?
Јас дип го имам Серпико на мсн во топ френдз...

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
На Анастазија не и се одрани колената од ролери....јас и кажав од што и се.
Зељќо што ти стана бе да браниш грди жени што се експлоатираат на интермецов? Француска те уништи:)

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Цурава е лепотица,да ја грабнеш и да бегаш.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
На Анастазија не и се одрани колената од ролери....јас и кажав од што и се.
Зељќо што ти стана бе да браниш грди жени што се експлоатираат на интермецов? Француска те уништи:)
Е ме уништи ;)
Жал ми е за девојката, екшли.
Ама сепак владее топиков, ако не за друго, тогаш затоа што сега пола форум ме виде на сликиве и ме смета за алтимејт лепотица:je:

.:TINA:.PINK

.:oksimoronka:.
Член од
17 август 2008
Мислења
354
Поени од реакции
16
Devojkata e mnogu grdo nasminkana..inaku mnogu se kinezi, bi mozele da se sretnat sekakvi luge..

Kajgana Shop

На врв Bottom