Признај бре дека си србоман и потоа ќе продолжиме со дискусија. Само го тупиш, на неколку форуми ова ти го бараат, признај!!!
До тогаш, админи малиот шире многу „убава“ српска пропаганда по форумот, не е лошо малку да го модерирате, не за другото, овде има и помлади членови кои многу лесно можат да се навлечат на провокациите на месија.
До тогаш, админи малиот шире многу „убава“ српска пропаганда по форумот, не е лошо малку да го модерирате, не за другото, овде има и помлади членови кои многу лесно можат да се навлечат на провокациите на месија.
Grcite ni imeto ne sakaat da ni go chujat, a Bugarite ne go priznavaat nashiot identitet, iako ja priznaa drzhavata od politichki prichini. Mozhebi, Srbite se nacionalisti, no tie ni se najbliski po psihologija, a nivniot nacionalen karakter se odlikuva so hrabrost i chest, i bez obdzir na site razliki, tie iskreno go sakaat nashiot narod.Znachi tezata deka ti si pogolem Makedonec od mene od sam start ti ja otfrlam.
P.S. sekako ne treba da se zaboravi i pozitivniot stav na Tito kon priznavanjeto na Makedonskiot narod i nacija - MKD drzhava vo ramkite na FNRJ.